Kokemuksia Semiramis -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Semiramis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1105 arvostelua
Erinomainen
 
538
Erittäin hyvä
 
379
Hyvä
 
127
Ei kovin hyvä
 
40
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

24.7.2019

Kirjoittanut mosavenonen

Hyvä hotelli hyvällä sijainnilla

Hotelli on siisti ja palvelut hyvät. Lyhyt matka rannalle ja rannan parhaita puolia tuulisuus, aalloissa mukava temppuilla ja tuuli vilvoittaa hyvin kuumuutta. Vanhakaupunki kävelymatkan päässä. Uncharted Escapes Jeep Safari oli mahtava kokemus, näkee rhodosta ihan eri näkökulmasta.

 
9.5.2019

Kirjoittanut Rodosvisitor

Voimme suositella kaikille

Palasimme juuri viikon all inclusive lomalta. Hotellin on siisti ja moderni. Hyvä ruoka ja erittäin ystävällinen henkilökunta varsinkin ravintolassa ja aulabaarissa. Huoneet siistit ja modernit. Useana iltana live-musiikkia. Viihdyimme todella hyvin. Kiitos! Special thanks to personnel on restaurant and lounge bar. We really enjoyed!

 
6.9.2018

Kirjoittanut FINGuerrilla Lappeenranta, Suomi

All good...but

Suosittelen eli puhdas ja suht moderni hotelli. Pienet asiat kumminkin vaikuttaa eli ne pienet. Jos respan vanhin/ainut ukko on töksäyttelevä alko hieman ärsyttää ja kysyin huoneen jatkoaikaa. Vastaus oli "NO not possible" ...hotelliin kumminkin tuli paljon väkeä myöhään illalla joten jäi tunne että ei vaan meille haluttu huonetta antaa vaikka oisin ollut valmis maksamaan vaikka tuplat heidän pyynnöstä. Front desk older man is rude and i didn`t like her attitude at all! Other staff is polite and welcomening thanks to them 👍

 
30.5.2018

Kirjoittanut OlliK272

Suosittelen lämpimästi

Hotellin sijainti on hyvällä paikalla lähellä rantaa ja palveluita. Hotelli oli erittäin siisti ja nuorekkaasti sisustettu. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu ensiluokkaista. Henkilökunta oli todella ystävällistä sekä avuliasta. 5/5

 
8.5.2017

Kirjoittanut jmtl70 Helsinki, Suomi

Hyvä valinta!

Yksin matkaavalle erinomainen hotelli. All inclusive ei kata ihan kaikkea hotellin valikoimasta, mutta itseäni se ei haitannut. Ruoka oli hyvää ja valikoimassa valinnan varaa. Huoneet siistit ja valoisat. Täydet pisteet siivouksesta! Hotellin allasta en käyttänyt. Rantaan on lyhyt matka. Muutenkin hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Ystävällinen henkilökunta!