Petit Palais Mitsis Hotels

 • Koe show cooking
 • Lähellä Ellin rantaa
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Petit Palais Mitsis hotelli on suuri, keskitasoinen hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Mandraki-sataman tuntumassa. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä ja All Inclusive -hotellissa ruoat ja juomat sisältyvät hintaan, joten täällä voit keskittyä huolettomaan lomaan. Hotelli sopii aikuisille (yli 21-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1800 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Petit Palais Mitsis on suuri keskitasoa oleva hotelli. Hyvä sijainti Rodoksen keskustassa, Mandraki-sataman länsipuolella. Allasalueella on poreallas sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuttomat allaspyyhkeet.

Buffetravintola (edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut) ja baari. Alueella on lukuisia ravintoloita, baareja, yökerhoja ja ostosmahdollisuuksia. Vastaanoton alueella on maksuton wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta). Iltaviihdettä usean kerran viikossa. Pyöreäkivinen ranta on noin 150 metrin päässä. Huomioithan, että hissi kulkee vain 6. kerrokseen. Hotelli sopii aikuisille (yli 21-vuotiaille). Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet sisältyy. Puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aikainen aamiainen, klo 4.00-6.30.
 • Aamiainen, klo 6.30–10.30, jossa osio kreikkalaiselle aamiaiselle.
 • Lounas, klo 12.30–14.30.
 • Illallinen, klo 18.30–21.30.
 • Myöhäinen, yksinkertainen buffet, klo 21.30-4.00.
 • Ruokajuomina olut, viini, virvoitusjuomat ja mehu.
 • Pientä purtavaa ja voileipiä, klo 11.00–18.00 allasbaarissa.
 • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 17.00-19.00.
 • Baarissa tarjolla rajattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä, teetä ja kahvia klo 10.00–23.45.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Petit Palais Mitsis Hotels sopii aikuisille (yli 21-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa. Nuoret aikuiset 18-20 saavat majoittua hotellissa vain valvojan kanssa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.