Kokemuksia Manousos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 264 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Allasosasto
-
aamupalalla voisi olla vaikka vähemmän tuotteita, mutta laadukkaampaa esim. mehut ja kahvi oli aika huonotasoisia

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


8 10:stä

+
Vaihdoimme hotellia ensimmäisen päivän jälkeen sillä varaamassamme ei toiminut ilmastointi kunnolla. Muuta valittamista ei ensimmäisestäkään. Agla jossa yövyimme 6 yötä oli siisti, henkilökunta oli ystävällistä ja kaikki toimi niinkuin pitää.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-15


8 10:stä

+
Hyvä sijainti ja palvelut lähellä.
-
Siivooja kävi 1-kerran viikon aikana.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-01


7 10:stä

+
Siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2021-07-25


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


9 10:stä

+
Hyvä sijainti. Aamupala hyvä, vaikkakin melko kreikkalaiseen makuun= todella paljon makeita leivonnaisia. Ei suomalainen munkkeja tai kakkupaloja aamiaiseksi syö.
-
Aamiaistilassa natsin lailla kyylänneen äijän voisi siirtää vaikkapa takapihan haravointiin. Vähän kun päätä käänsi, hän hyökkäsi kuin hyeena ja vei jokaisen tyhjän lautasen heti pois. 25 vaille 5 asento taitaa olla hemmolle täysin tuntematon käsite. Hän olisi myös voinut vastata tervehdykseen. Leipäveitsi oli naurettavan tylsä. :)

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


7 10:stä

+
Inhimillisen kokoinen ja ihan hyvä sijaintikin.
-
Asiakkaan hieman parempi huomiointi kaikkinensa. Toki äänistä oli varoitettu etukäteen ja se osio toteutui parina iltana. Ei häirinnyt kohtuuttomasti minua.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


8 10:stä

+
Siisti hotelli ystävällinen henkilökunta ravintolaa lukuunottamatta.
-
Uima-allas mitätön ,suihkukopin alareunat tosi terävät ensimmäisenä aamuna särin varpaan joten uinnit tältä lomalta jäi uimatta.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

+
Lähellä keskusta, lähellä ranta ja tähtiluokitus parempi mitä annetin ymmärtää
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


9 10:stä

+
-Sijainti. - Ystävällinen palvelu -Monipuolinen aamiainen. -Mahdollisuus suihkuun (pohjakerroksessa) huoneen luovuttamisen jälkeen (iltalento). -Kaksi hissiä. -Kattohuoneistot, mahtavat näköalat, 360 astetta (4 kpl), varausmahdollisuus ? Kaksi kauppaa vastap.
-
Hotellin ulkoterassin (kadunpuoleinen) katos sateenpitäväksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Manousos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

41% matkustajista suositttelee

252 arvostelua
Erinomainen
 
57
Erittäin hyvä
 
64
Hyvä
 
68
Ei kovin hyvä
 
28
Huono
 
35

Viimeisimmät 5 arviota

14.8.2018

Kirjoittanut trvveller

Hyvä sijainti

Hyvä ja siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Huoneet pidetään siistinä ja henkilökunta on kielitaitoista ja mukavaa. Olimme talon rauhallisemmalla puolella, joten viereisen ”baarikadun” melu ei kuulunut. Uima-allas on hyvä, alue vähän pieni ja makuuni liian varjoisa suurimmassa osassa aluetta. Ruotsalaisia nuoria ihan älytön määrä ja he mekastivat allasalueella muista välittämättä. Se oli ainut miinuspuoli. Voisivat pitää siis heidät paremmin kurissa. Pahimmillaan 3 eri ryhmän kaiuttimista kuunneltiin täysillä eri ruotsalaista musiikkia, ei pahemmin pystynyt rentoutumaan. Aamupala ok. Turvallinen olo ja jatkuva vartiointi. Hotellissa saatavilla all inclusive.

 
13.6.2018

Kirjoittanut Saalaliina Jyväskylä, Suomi

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla

Hotelli itsessään on todella mieluinen. Huone pidetään todella siistinä, henkilökunta on mukavaa ja avuliasta, aamupala on mitä kattavin, todella hyvä. Mukavaksi yllätykseksi saimme huoneen ylimmästä kerroksesta merelle päin. Parvekkeella oli mukava nautiskella aurinkoa. Tuuli sillä puolella on kova, mutta pitää mukavasti viileänä. Huoneesta löytyi jääkaappi joka oli todella tarpeellinen. Ilmastointimahdollisuus löytyi huoneesta myös. Ainoa miinuspuoli itse hotellihuoneessa oli se, että jouduimme joka kerta jännittämään avautuuko meille huoneen ovi. Kosteus ja kuumuus aiheutti ongelmia avainkorttilukon toiminnassa. Ainakin pariin otteeseen jouduimme hakea henkilökunnan jotta pääsemme huoneeseen. Olosuhteet tietysti on mitä ne on. Allasalue oli viihtyisä, ainoastaan ruotsalaiset nuoret pitivät mekkalaa altailla joka saattaa häiritä rauhaa rakastavia. Öisin baarikadulta kantautuva melu ylsi erittäin selkeästi myös ylimpään kerrokseen, mutta korvatulpilla asia oli korjattavissa. Nukuimme todella hyvin joka yö. Sijainti muuten on todella kätevä. Vastapäätä löytyy heti marketti ruoka- ja juomaostoksia varten ja kaikkialle on lyhyt matka. Rantakin on ihan vieressä. Kaiken kaikkiaan mukava hotelli, mutta ruotsalaiset nuoret saisivat laittaa parempaan ruotuun. Kiitos.

 
12.9.2017

Kirjoittanut Sirpa A Oulu, Suomi

Hyvä sijainti, erinomainen henkilökunta

Hyvä ja keskeinen sijainti, todella hyvä ja kiva henkilökunta, ruoka ok, paljon ruotsalaista nuoriso jotka jaksoi bailata . Kiva että oli allas, vaikkakin pieni missä pystyi viilentymään kun oli kuuma. Ilmastointi toimi, mutta hotellin hissit olivat pelottavia ja usein Out of ordet. Meillä huone oli 5 kerroksessa, joten melu ei sinne kuulunut.

 
10.7.2017

Kirjoittanut HMS1212 Tampere, Suomi

Melua

Hotellissa oli mukava kattohuoneisto, josta näkymä merelle. Mahduimme kaikki viisi kaverusta samaan tilavaan huoneeseen. Aamiainen oli monipuolinen. Illalla meteli alkoi ja jatkui aamuun asti. Hotellissa on paljon skandinaavisia nuoria, jotka juhlivat läpi lomansa. Baarikadun musiikki ja huutelut kuuluivat huoneeseen. Korvatulpat siis mukaan. Hotellissa hyvä siivous ja plussaa vartioista jotka varmistavat ettei öykkäröinti tuo vaaraa. Hotellin viereisellä kadulla myös palvelee suomea puhuva lääkäri. Allasalue aika pieni ja vähän rantatuoleja, mutta onneksi oli meri lähellä. Kävelymatka keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Ravintoloita erittäin hyvin lähellä.

 
16.9.2021

Kirjoittanut felippe-BR-sp

Fraud, no ocean view

The hotel is very noisy there is not ocean view and nick can’t solve anything. Spiros is very kind by email but he is not here when you arrive and the experience so far is horrible. Very bad. I would pay more to stay somewhere else. This place is not a worth.