Kokemuksia Astron (Rodos) -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Astron (Rodos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

81 arvostelua
Erinomainen
 
28
Erittäin hyvä
 
28
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

9.10.2019

Kirjoittanut api1966

Keskeisellä paikalla

Vasta remontoitu hyvä pieni hotelli keskeisellä paikalla sivukadun varrella. Ellin ranta ja ravintolat kulman takana. Siisti, rauhallinen, palvelu hyvää, aamiainen myös hyvä ja runsas. Menen toistekin.

 
10.11.2018

Kirjoittanut Karoliinaabdullah

Asiakaspalvelua sydämellä

Erittäin siisti, edullinen ja viihtyisä hotelli. Loistava sijainti ja ranta lähellä. Lapsiperheet otettiin ihanasti huomioon. ERITTÄIN hyvä asiakaspalvelu ja runsas maistuva aamiainen! Huoneissa perus hyvä wc ja suihku. Kivat parvekkeet ja sängyt. Jääkappi sekä vedenkeitin ja tv.

 
8.6.2018

Kirjoittanut EHJT Turku, Suomi

Hinta kohtasi täällä

Hotelli oli remontoitu,erittäin siisti, siivous toimi erinomaisesti, aamiainen oli positiivinen yllätys erittäin runsas sis.pekonia,keitetyt munat,munakasta toisessa kinkkua joukossa, toinen pelkää munaa,sieniä, nakkeja,pikku croisanteja, sämpylää, paahtoleipää.makeeta kakkua, heldelmän paloja, juustoa, leikkeleitä, kreikkalaista yugurttia, hilloja, muroja, kahvia, tuoremehut. Henkilökunta uupeeta. Huone oli pieni laskutilaa erittäin vähän jos aikoo tyhjentää matkalaukun. Kadun puolella olevien huoneiden parvekkeet tosi hyvän kokoiset.

 
19.4.2018

Kirjoittanut TainaV62

Taina

Mukava pieni hotelli. Meillä oli pieni yhden hengen huone. Näköala viereiseen hotelliin. Parveke pieni js kapea, ei tuoleja, ei pöytää, jotka kyllä olisivat olleet mieluisa lisä. Yosin hotellin remppa valmistunut pari pv ennen tuloamme, joten saattaa johtua siitäkin, että kaikkia hankintoja ei oltu saatu vielä tehtyä. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Aamupala runsas ja monipuolinen. Tulisin toistekin. Sijainti myös ok.

 
20.9.2017

Kirjoittanut JaanaHelina Vantaa, Suomi

Hinta kertoo kyllä

Että halvalla ... Valokuvat antavat väärän kuvan, se on mielipiteeni. Todellisuus oli toisenlainen. Pakettimatkan ajalle saimme huoneen hotellin takaosasta, ts parveke antoi muiden talojen takapihalle, hiukan näkyi talojen raosta "muuta menoa kadulta". Parvekkeesta maksoimme "lisää", joten se tuntui kyllä todellisuuden nähdessä aivan liialliselta. Huone on basic, mitään luxusta ei ole, 3* on liikaa, lähempänä 2-2-.. Huoneemme oli pieni, isompiakin kyllä oli, mutta ne lienee olivat varattuja. Wc-suihku on aneemisen pieni, suihkukoppiin ei isompi ihminen edes mahdu. Wc-suihkun seinät ns pelkällä pinnoitteella, lienee ollut tarkoitus tavoitella rough -meininkiä. Tullessa suihku sohotteli ympäriinsä, tämä tosin puolessa viikkoa vaihdettiin, samoin kuin vetämätön allasviemäri avattiin. Wc-paperia tuli niukanlaisesti, sekin sitä höttöä, pönttö heilui. Sänky on kova, vanhahko, heiluva, tyynyt hiukkas arveluttivat, niitä oli 4 kpl. Yksi iso lakana, pyydettäessä tuli se toinen. Seinät paperia, kaikki kuului. Parvekkeella 2 tuolia, pöytä, ei kuivaustelinettä, ei -narua, kooltaan isohko, ts 2 immeistä sinne hyvin mahtui. Saatavilla oli vedenkeitin, kahvi- ja teepusseja, keitin tosin niin karseassa hapessa, että keittämiset jäi, kahvikupit oli, ei esim juomalaseja. Pieni jääkaappi lattiatasolla, sinne mahtui ne tarvittavat juomapullot. Vastaanotton henkilökunta oli kovin iloista ja auttavaista, siitä ei moitetta. Siivouksen tasosta ei oltu vakuuttuneita, sänky yleensä näytti siltä, että siihen ei oltu koskettu aina lainkaan. Pyyhkeiden ja lakanoiden vaihto toteutui viikon aikana kerran. Aamiainen oli ihan ok, leikkele-, juustokolmiopaloja, kurkku, tomaatti, kananmunia, joko keitettyinä, tai paistettuina, pekoni, muroja, mysliä, sokerimehuja automaatista, kakkuja, pullia, jogurttia, hedelmäpaloja. Kahvivesi automaatista, siihen lusikalla nescafeta. Wifi pelitti, se hyvä. Sijaintihan on hyvä, joka paikkaan lyhyt matka, niin rannalle, kuin keskustaan, vanhaan kaupunkiin, lähellä useita tarvernoja mm. Takaosan huone (104) oli rauhallinen siinä mielessä, että liikenteen tai esim ravintoloiden ääniä ei kuulunut.