Kokemuksia Angela Downtown -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Angela Downtown -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

52% matkustajista suositttelee

393 arvostelua
Erinomainen
 
112
Erittäin hyvä
 
126
Hyvä
 
87
Ei kovin hyvä
 
32
Huono
 
36

Viimeisimmät 5 arviota

1.10.2022

Kirjoittanut Departure01028535959 Kangasala, Suomi

Sijainti hyvä.

Huoneemme oli ylimmässä kerroksessa eikä siihen virallisesti kuulunut parveketta. Huoneesta oli kuitenkin isot avattavat ikkunat joiden takana kaksi ”kalteria” joiden yli uskaliaat nuoret kiipesivät lipalle istuskelemaan. Lipan reunassa ei ole kaiteita Äänet kuuluivat suoraan huoneeseemme kuin vettä vaan. Huone oli todella kulunut. Sänky superleveä. Astioita niukasti.

 
22.4.2018

Kirjoittanut Arja237 Kouvola, Suomi

Lomaviikko Rodoksella

Hotellin sijainti hyvä, lyhyet matkat sekä itä- että länsirannalle, kuin myös pohjoiskärkeen ja vanhaan kaupunkiin. Lähellä kaksi hyvää kreikkalaista tavernaa ja alueella paljon kauppoja ja ravintoloita. Hotellin edestä myös kulkevat lentokenttäbussit. Huoneet perussiistit, pieniä puutteita, eikä ihan äsken remontoitu. Pieni uima-allasalue. Kohtuuhintainen ja aamiainen läheisessä hotellissa erinomainen. Kylppärissä amme ja suihku ilman suihkuverhoa, joten sai käyttää mielikuvitusta, ettei kastellut koko kylppäriä. WI-FI onneton, yhdistää, ei yhdistä, katkoo, lataa hitaasti, jne. Kuitenkin paljon liikkuvalle ja hotellilta vain perusasioita tarvitsevalle hyvä vaihtoehto nauttia Rodoksen lämmössä ja auringossa.

 
13.12.2017

Kirjoittanut juliamarya Helsinki, Suomi

Siisti perushotelli

Siisti, pieni ja vaatimaton hotelli hyvällä sijainnilla. Huone oli vähän ahdas, mutta siisti ja modernisti sisustettu. Palvelu oli todella ystävällistä. Aamiainen sisälsi kaiken tarvittavan ja tarjoiltiin naapurihotellissa. Miinus kuitenkin huonosta todella huonosta äänieristyksestä. Kaikki äänet toisista huoneista, käytävältä ja ulkoa kuuluivat todella selvästi. Muutoin oikein onnistunut matka!

 
16.6.2016

Kirjoittanut RamiL136

Ei erikoinen..

Huoneeseen on kiellettyä viedä juomia, ainoastaan hotlan baarista saa ostaa juomat ja viedä huoneeseen... seinien läpi kuulu naapurien perus puhe...siivoojat rupee paiskomaan ovia 6.30. Hyvää oli ainoastaan aikainen kirjautuminen.

 
21.5.2016

Kirjoittanut emmijas Suomi

Ok hotelli

Sijainti todella hyvä, sisutus moderni. Aamupala oli aika perustasoinen. Respan henkilökunta ystävällistä. Siivoojat eivät oikein osanneet kommunikoida, siivoamaan yrittivät tulla milloin ennen yhdeksää ja milloin yhden jälkeen, jäi useamman kerran siivoamatta kun sattui juuri olemaan huoneessa ja siivooja lähti vain säikähtäen pois. Pyyhkeet tahraisia ja osa niin revitty että sai etsiä kohtaa mihin pyyhkiytyä. Vikoja siellä täällä mutta sijainti ja sänky hyvä ja se riitti hotellilta.