Kokemuksia Mitsis Alila Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 206 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ruoka oli hyvää ja monipuolista, tullessa tarjotut tervetulomaljat ja huoneeseen tuodut hedelmät ihania yllätyksiä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-20


7 10:stä

+
Hotellin henkilökunta oli super palvelualtis ja ystävällinen, erikoismaininta respan henkilökunnalle . Kaunis hotelli joka soveltuu hyvin lapsiperheille.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-05


10 10:stä

+
Täyden palvelun hotelli, henkilökunta huippu ystävällistä, ruoka hyvää ja paljon ravintola tarjontaa, jopa rannalla tarjoiltiin rantatuoliin. Kuntosali oli hyvä, jumpat olivat hyviä, meressä oli ihana uida. Hotelli huone huippu siisti ja kauniisti sisustettu. Täydellinen rentoutusloma, meitä palveltiin kuin kuninkaallisia, mitä muuta voi lomalta toivoa.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-05


5 10:stä

+
Yleiset tilat ja ilta ohjelma oli ehdottomasti parasta. Työntekijät myös palveluhallukkaita, lukuunottamatta kiukkuista pizzan paistajaa rannalla.
-
Hotelli ei vastaa mielestäni viiden tähden luokitusta. Perusasiat ontuivat. Siivous jäi välillä tekemättä kokonaan. Puuttui pullonavaaja, laseja. Rantapyyhkeiden perään joutui soittelemaan. Ensimmäinen huoneemme oli meluisa inva huone. Huoneen vaihdon yhteydessä meni puoli päivää ilman huonetta. Ala Carte dinnereiden taso oli yllättävän heikko kun vertaa muihin Mitsis hotelleihin.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


10 10:stä

+
Kids club
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-22


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-14


10 10:stä

+
Kaikki toimi moitteettomasti. Siivous erinomaista. PALVELUHYVÄÄ JA RANTAPYYHKEET JÄTETTIIN RANTAAN JA JOKA ILTA SAI UUDET HUONEESEEN ...Tosi hyvä käytäntö. Ruoka hyvää ja monipuolista.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-07


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-01


9 10:stä

+
Upea hotellikokonaisuus, laaja ruokavalikoima, viihdyttävät iltaesitykset ja myös päivällä livemusiikkia rannalla. Lasten kerho oli lastemme mieleen, koska hoitajat olivat niin mukavia. Ranta oli kaunis. Palvelu oli hyvää. Kannattaa olla tietoinen, että alacarte-ravintoloihin pöytävaraukset tulee tehdä jo ennen matkaa, jos haluaa illalliselle. Itse lähetin asiasta sähköpostia suoraan hotellille jo viikkoja ennen matkaa ja sain varauskoodin, jolla tein pöytävaraukset. Etenkin italialainen oli tosi hyvä. Suosittelemme hotellia. Menemme jatkossakin saman hotelliketjun hotelleihin.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-24


5 10:stä

+
Hotellin yleiset puitteet olivat hyvät ja huone oli hyvä ja tilava. Ranta ja allas olivat kelvolliset ja vesijumppa ok. Ilmastointi toimi hyvin. Ruoka oli buffet puolella erittäin hyvää. Muuta ruokaa emme päässeet kokeilemaankaan kun varausjärjestelmä ei toiminut kunnolla. Pitaa kokeiltiin ja oli ok.
-
Hotellin palvelu oli konemaista ja kaikki ole siirretty nettiin. Kun pyysi ruokalistaa vaikkapa pitapaikassa, sanottiin että pitää skannata qr-koodi ja lukea sitten linkistä. Informaatio oli kaikki piilotettu huonosti toimivien digi-systeemien taakse, meni paljon aikaa selvittää hoteillin perusasiat ja palvelut eikä varaustalu toiminut ja jäimme ilman pöytävarausta sen tähden, että systtemi ei toiminut kiunnolla. Henkilökunta oli hyvin viileähenkistä, eikä asiakkaista oltu kiinnostuneita. Huonepalvelu oli aika vaihtelevaa ja satunnaista.

Vahvistettu asiakas: 2022-07-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Alila Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

3495 arvostelua
Erinomainen
 
2870
Erittäin hyvä
 
386
Hyvä
 
165
Ei kovin hyvä
 
48
Huono
 
26

Viimeisimmät 5 arviota

1.9.2018

Kirjoittanut KirsiV121

Best hotel ❤️

Kolmatta keraa täällä! Paras hotelli,! Palvelut ja henkilökunta ihana❤️ Ruoka todella hyvää ja tuoretta. Muut vierast mukavia ja kohteluata. Kaikki toimii ja ei valitttamista. Hotellin henkilökunta ihanaa ja ystävällistä❤️

 
31.7.2018

Kirjoittanut Teemu1010 Jyväskylä, Suomi

Viimeisen päälle hieno hotelli

Hotelli ja huone (premium, merinäköala) olivat viimeisen päälle hienoja ja siistejä. Rakennus on täysin uudenveroisessa kunnossa. Huoneessa oli sekä erillinen suihku että amme. Palvelu oli todella ystävällistä ja henkilökuntaa on riittävästi. Rantapyyhkeet vaihdetaan nykyisen huoneessa, mikä on hyvä käytäntö. Ainoa miinus liittyy ruokaan, etenkin allergisten kannattaa harkita hotellia useampaan kertaan, sillä misään ruoissa ei ole merkitty allergeeneja ja hotellin politiikka (ilmoita respassa allergioista, niin joku henkilökunnan jäsen tulee sinulle esittelemään) on käytännössä täysin toimimaton viikon all-inclusive loman yhteydessä. Rannassa ei ole tarpeeksi aurinkotuoleja, hotelli vois ihyvin lisätä niitä, että halukkaat mahtuisivat. Allasalueelle tilaa oli tarpeeksi eikä kävelymatka rantaan (100 m) ole turhan pitkä. Rannassa on snorklaajillekin nähtävää, runsas paikallinen kalakanta. Lähtöpäivänä huoneen luovutuksen jälkeen sai suihkuhuoneen käyttöön puoleksi tunniksi, mikä oli erittäin positiivista. Voin suositella, mutta pieni varaus ruoan suhteen, ei vastaa ihan sitä mitä viiden tähden hotellilta odottaisi. Kannattaa heti loman aluksi varata mahdollisimman monta ala-carte ruokailua, pääravintolan ruoka (buffet) toistaa itseään. WLAN on ok normaaliin surffailuun, mutta jos haluaa streamata, pitää käytännössä maksaa lisää nopeammasta yhteydestä.

 
6.5.2018

Kirjoittanut lisbeth r Naantali, Suomi

Ihanin hotelli ikinä

Kaunis hotelli. Loistava palvelu. Oma uima-allas oli plussaa. Isot tyylikkäät huoneet. Hyvät ravintolat ja viinibaarit. Oi tätä elämää. Jos haluat luksusta niin tänne. Kävin myös hemmottelemassa itseäni Spassa. Hinta ja laatusuhde hyvä.

 
22.10.2017

Kirjoittanut eskoheinonen Turku, Suomi

Fantastinen kokemus. Erityisesti all inclusive.

Olimme 7.-21.10.17 hienossa hotellissa. Ruokailut käytännössä yhdeksässä eri paikassa olivat hienoja kokemuksia. Bufee, italialainen, kreikkalainen ja vohvelibaari jäivät erityisesti mieleen. Lapset taas ihastuivat rannan pitsoihin ja jäätelöihin. Ruoka oli tuoretta ja maukasta. Palvelu koko hotellissa oli erinomaista. Erityisesti kreikkalaisessa ala carte ravintolassa ja teatterin viereisessä baarissa. Siivouksen taso koko hotellissa korkeaa luokkaa. Huoneet erityisesti omalla altaalla olivat hienot. Ranta ja meriveden kirkkaus ja lämpö olivat hienoja kokemuksia. Hiekkaranta on ainoa puute. Monenlaista ohjelmaa tarjolla koko päivän kaikenikäisille. Pieni miinus on alakerrosten käytävien ja yläkerran ravintolan äänet. All inclusive on mahtava. Kannattaa käydä. Me tulemme uudestaan.

 
8.10.2015

Kirjoittanut Leenamarjatta Oulu, Suomi

Olimme ihanassa hotellissa syyskuussa 2015

Paras all inclusive ikinä. Shampanjabaari todella ihana. Sisustus huoneissa chic. Tilaa ja avaruutta. Ihana oma ranta. Ruoka maukasta ja tasokasta. Erilaisia ravintoloita. Rannalla ihanat pizzat. Kaiken kaikkiaan monenlaisia ihania tiloja kuten teehuone. Tasokkaat liikkeet. Ja erinomainen palvelu. Parasta ikinä vaikka paljon olemme matkailleet - usan Hilton tasoa