Kokemuksia Mitsis Alila Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 133 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Palvelu ja ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-22


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-22


9 10:stä

+
Siisti ja tyylikäs hotelli, paljon ruokailuvaihtoehtoja.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-15


9 10:stä

+
Hieno hotelli, siisti. All inclusiven tarjonta a’ la carte - ravintoloineen. Ravintoloiden varausjärjestelmä hotellin sivustolla.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-15


7 10:stä

+
Ihana swimup-huone, jonka Apollon matkaopas järjesti meille kihlajaisten kunniaksi viikon puolessa välissä. Ihana rantabaarihenkilökunta :)
-
Palvelun taso heikkeni valitettavasti henkilökunnan kiireen takia häiden järjestelyissä/ häävieraiden palvelussa. Häät kestivät 3 päivää ja rajoittivat muiden asiakkaiden tiloja esim terassilla ulkotiloissa. Seuraavat häät alkoivat 1 pv tauon jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2022-06-15


10 10:stä

+
Aktiviteetit ja palvelut
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-01


9 10:stä

+
Oma uima-allas huoneistossa ja laadukkaan ruoka-ainekset.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-25


9 10:stä

+
Ruoka ja sen laatu. Rannan rentous ja palvelut yllättivät positiivisesti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-22


8 10:stä

+
Seisova pöytä ja sen tarjonta sekä kohteliaat tarjoilijat
-
Hoitoaine loppui jo kahden päivän jälkeen ja täytyi vastaanottoon asti mennä pyytämään lisää. Jos shampoota ja pesuainetta tuodaan lisää huoneeseen, niin miksi ei hoitoainetta? Perhehuone oli kolmannessa kerroksessa ja suoraan esiintymislavan yläpuolella. Jouduimme valvomaan joka ilta 23 asti, että saimme lapsemme nukkumaan kun musiikki soi niin kovaa. Ei ollut meidän 4 ja 6- vuotiaat iloisia kun yleensä menevät nukkumaan kello 21 ja nyt kaksi tuntia myöhemmin joutuivat/pääsivät. Pyyhkeitä tultiin vaihtaa aina 22 aikaan. Varmasti oli heillä hotellilla tiedossa, että huoneessa pieniä lapsia eikä enää ole sopiva aika tulla huoneeseen kello 21 jälkeen. Olisimme halunneet varata italialais ravintolaan pöydän, mutta meille antoi vanhempi vastaanotto virkailija tietoa ettei varauksia tehdä lounaspaikkoihin. Toiseksi viimeisenä päivänä mentiin ravintolaan niin vastaus oli että tietysti tulee olla varaus. Emme saanut enää matkamme aikana pöytää varattua. Kaikki menut QR- koodin kautta ja varaus hotellin sivujen kautta, josta meille ei kerrottu kun saavuimme hotelliin. Kerroimme, että olemme käynyt aikaisemmin mutta järjestelyt oli muuttunut tänä aikana. Olisi ollut ystävällistä kertoa miten tällä hetkellä toimintaan. Tämä oli meille kolmas kerta olla samassa hotellissa mutta nyt oli viimeinen.

Vahvistettu asiakas: 2022-05-08


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Alila Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

3107 arvostelua
Erinomainen
 
2546
Erittäin hyvä
 
356
Hyvä
 
144
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
22

Viimeisimmät 5 arviota

1.9.2018

Kirjoittanut KirsiV121

Best hotel ❤️

Kolmatta keraa täällä! Paras hotelli,! Palvelut ja henkilökunta ihana❤️ Ruoka todella hyvää ja tuoretta. Muut vierast mukavia ja kohteluata. Kaikki toimii ja ei valitttamista. Hotellin henkilökunta ihanaa ja ystävällistä❤️

 
31.7.2018

Kirjoittanut Teemu1010 Jyväskylä, Suomi

Viimeisen päälle hieno hotelli

Hotelli ja huone (premium, merinäköala) olivat viimeisen päälle hienoja ja siistejä. Rakennus on täysin uudenveroisessa kunnossa. Huoneessa oli sekä erillinen suihku että amme. Palvelu oli todella ystävällistä ja henkilökuntaa on riittävästi. Rantapyyhkeet vaihdetaan nykyisen huoneessa, mikä on hyvä käytäntö. Ainoa miinus liittyy ruokaan, etenkin allergisten kannattaa harkita hotellia useampaan kertaan, sillä misään ruoissa ei ole merkitty allergeeneja ja hotellin politiikka (ilmoita respassa allergioista, niin joku henkilökunnan jäsen tulee sinulle esittelemään) on käytännössä täysin toimimaton viikon all-inclusive loman yhteydessä. Rannassa ei ole tarpeeksi aurinkotuoleja, hotelli vois ihyvin lisätä niitä, että halukkaat mahtuisivat. Allasalueelle tilaa oli tarpeeksi eikä kävelymatka rantaan (100 m) ole turhan pitkä. Rannassa on snorklaajillekin nähtävää, runsas paikallinen kalakanta. Lähtöpäivänä huoneen luovutuksen jälkeen sai suihkuhuoneen käyttöön puoleksi tunniksi, mikä oli erittäin positiivista. Voin suositella, mutta pieni varaus ruoan suhteen, ei vastaa ihan sitä mitä viiden tähden hotellilta odottaisi. Kannattaa heti loman aluksi varata mahdollisimman monta ala-carte ruokailua, pääravintolan ruoka (buffet) toistaa itseään. WLAN on ok normaaliin surffailuun, mutta jos haluaa streamata, pitää käytännössä maksaa lisää nopeammasta yhteydestä.

 
6.5.2018

Kirjoittanut lisbeth r Naantali, Suomi

Ihanin hotelli ikinä

Kaunis hotelli. Loistava palvelu. Oma uima-allas oli plussaa. Isot tyylikkäät huoneet. Hyvät ravintolat ja viinibaarit. Oi tätä elämää. Jos haluat luksusta niin tänne. Kävin myös hemmottelemassa itseäni Spassa. Hinta ja laatusuhde hyvä.

 
22.10.2017

Kirjoittanut eskoheinonen Turku, Suomi

Fantastinen kokemus. Erityisesti all inclusive.

Olimme 7.-21.10.17 hienossa hotellissa. Ruokailut käytännössä yhdeksässä eri paikassa olivat hienoja kokemuksia. Bufee, italialainen, kreikkalainen ja vohvelibaari jäivät erityisesti mieleen. Lapset taas ihastuivat rannan pitsoihin ja jäätelöihin. Ruoka oli tuoretta ja maukasta. Palvelu koko hotellissa oli erinomaista. Erityisesti kreikkalaisessa ala carte ravintolassa ja teatterin viereisessä baarissa. Siivouksen taso koko hotellissa korkeaa luokkaa. Huoneet erityisesti omalla altaalla olivat hienot. Ranta ja meriveden kirkkaus ja lämpö olivat hienoja kokemuksia. Hiekkaranta on ainoa puute. Monenlaista ohjelmaa tarjolla koko päivän kaikenikäisille. Pieni miinus on alakerrosten käytävien ja yläkerran ravintolan äänet. All inclusive on mahtava. Kannattaa käydä. Me tulemme uudestaan.

 
8.10.2015

Kirjoittanut Leenamarjatta Oulu, Suomi

Olimme ihanassa hotellissa syyskuussa 2015

Paras all inclusive ikinä. Shampanjabaari todella ihana. Sisustus huoneissa chic. Tilaa ja avaruutta. Ihana oma ranta. Ruoka maukasta ja tasokasta. Erilaisia ravintoloita. Rannalla ihanat pizzat. Kaiken kaikkiaan monenlaisia ihania tiloja kuten teehuone. Tasokkaat liikkeet. Ja erinomainen palvelu. Parasta ikinä vaikka paljon olemme matkailleet - usan Hilton tasoa