Kokemuksia Esperos Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 64 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hotellin kuvaus vastasi odotuksia. Ruoka todella hyvää, laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Kaikki tuoretta, hygieenisyys ja kylmäketju todella hyvin otettu huomioon. Hotelli siisti, huoneiden siivous päivittäin kuin myös pyyhkeiden vaihto. Erikseen allas pyyhkeet käytössä, joiden vaihto kolme kertaa viikossa. Hotellissa suurin osa vieraista oli saksalaisia, jotka todella hyvätapaisia ja hillittyjä joten hotelli oli ihanan rauhallinen niin päivin kuin öin. Lomalaisena oli tervetullut ja palveltu olo. Matkaseurueesseen kuului vanhemmat sekä lapset, joista toinen jo aikuinen ja toinen teini. Animaattorit järjestivän erilaisia aktiviteetteja pitkin päivää. Suosittelen, rahalle sai vastinetta!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-03


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-27


9 10:stä

+
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka ylitti odotukset.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-13


9 10:stä

+
Tilava huone, jossa oikeat sängyt 4:lle. Kaksi vessaa. Erittäin hyvä all inclusive -ruoka. Iso allas, jossa sopivan lämmin vesi ja allas oli tarpeeksi matala. Erittäin siistiä joka paikassa. Ystävällinen henkilökunta. Kokonaisuudessaan erinomainen hotelli!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-06


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-06


8 10:stä

+
ISO PERHEHUONE
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-30


9 10:stä

+
Henkilökunta sijainti /perhehuone no 807 loistava .
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-26


7 10:stä

+
Siisti, rauhallinen hotelli jolla hyvä allasalue / ranta heti allasalueen vieressä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-22


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-12


8 10:stä

+
Monipuolinen ruoka ja yleisesti siisteys erityisesti huonesiivous.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Esperos Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

481 arvostelua
Erinomainen
 
275
Erittäin hyvä
 
148
Hyvä
 
41
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

16.9.2016

Kirjoittanut Samulico Vantaa, Suomi

Erinomainen hotelli hienolla allasalueella ja rannalla aikuisille

Ylimmän kerroksen Comfort -huoneesta upea näköala merelle. Jääkaapissa odotti kylmä iso kuohuviinipullo ja vesipullo. Huone oli siisti ja siellä oli paljon säilytystilaa. Sänky hieman liian kova. Siivous toimi hyvin 7 päivää viikossa ja huonepalvelu kävi joka ilta kysymässä, onko kaikki hyvin. Koko hotellialue on hieno ja tasokkaan oloinen. Virtaavassa jokialtaassa mukava kellua uimarenkaalla ja nauttia samalla baarin juomista. Ranta hyvä ja rannalla oleva baari ok. Aurinkotuoleista oli aika moni rikki ja ne olivat tosi varattuja heti aamusta rannalla. Allasalueen keskiosasta löytyi paremmin tuoleja. Upea aamiainen, kahvia tuotiin iso termoskannu pöytään sekä lasilliset aitoa tuoremehua. Hissit olivat tosi varattuja koko ajan, joten välillä joutui odottamaan hissiä kauan. Hotellin market ihan hyvän kokoinen ja ei ylihintainen. Kuntosalilla ei ole ilmastointia, vaan toimii sisäuimaltaan kanssa samassa tilassa. Laitteita ei kovin paljoa eikä esim. vapaita painoja lainkaan. Kuntosali menee kiinni jo klo 18, joten illalla sitä ei pysty käyttämään. Tenniskenttä löytyy, mutta ei ole priimakunnossa pohjan ja verkon suhteen. Yleisesti ottaen tasokas tunnelma ja menisin uudestaankin. Lapsia ei ollut varmastikaan siksi, että vieressä on ilmeisesti saman hotelliketjun perhehotelli. Water Park tien toisella puolella rinteessä oli ihan ok, mutta ei esim. Teneriffan Siam Parkin veroinen. Hotellin lähellä ei ole kuin pari pientä ravintolaa, joten suosittelen käymään syömässä Rhodoksen kaupungissa, jonnne matkaa n. 12-15 km. Bussi kulkee usein ja vuokra-autolla helppo liikkua muuten, mutta parkkipaikan löytäminen iltaisin erittäin hankalaa kaupungissa kun koko saari tuntuu tuppaavan sinne iilaksi syömään. Falirakin keskustaan ei kannata mennä syömään tai muutenkaan, on täysin turistirysä, ei mitään aitoa.

 
16.9.2016

Kirjoittanut mtkaaja2016 Helsinki, Suomi

Rantakokemukselle 4,5 tähteä. Kokonaisuus 3 tähteä

Hotelliin tultaessa ensivaikutelma oli hyvin postiivinen. Suuri aula ja ikkunoista näkyi ranta ja meri. Hotelliin siäänkirjautuminen sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ensivaikutelma huoneesta oli myös positiivinen. Suuri huone, laattalattia ja sisustus muutenkin eleganttia, paikat olivat siistit ja sängyt ensiluokkaiset. Myös huone oli viileä. Ilmainen Wifi oli myös huoneessa. Parvekkeelta avautui merinäköala. Enemmän huonetta tutkiessa selvisi, että jääkaappi sekä safetybox eivät toimineet (vaihdettiin noin tunnin kuluttua uusiin). Television kanssa oli myös ongelmia, mutta se saatiin toimimaan kun saatiin ongittua tippunut virtajohto ahtaasta seinän ja pöydän välistä. Vähän jäi huono maku näistä asioista kun juurikaan respasta ei näitä asioita pahoiteltu. Huoneesta puuttui lisäksi useista muista hotelleista tuttu hotellikansio jossa esiteltäisiin hotellin palveluja. Nyt tälläistä ei ollut ja tämä johti siihen, että emme tienneet hotellin alakerrassa olevaa pientä supermarkettia ja jouduimme kävelemään hotellin ulkopuolelle läheiseen kauppaan, mutta ei katastrofi. Meillä oli puolihoito joihin kuului aamupala ja illallinen buffet-pöydässä. Ruokia ei voi muuta kun suositella. Ruokia oli todella laaja valikoima ja erittäin maukkaita. Buffet illalliset olivat teemojen mukaan, joten joka ilta ruokavariaatiot vaihtuivat. Ruuasta siis 5 tähteä. Palvelusta annan 3 tähteä. Hotellikompleksilla oma ranta. Ranta ja meri oli loistavat. Pientä kiveä, mutta uimakenkiä ei tarvitse. Aurinkotuoleja löytyi aina. Hotellin rannalla on yritys josta voi ostaa kaikenlaisia vesiurheilupalveluita, suosittelen. PS. Tässä hotellissa ei tartte paljon puhua Suomea muiden matkailijoiden kesken. Viivyimme neljä yötä ja kertaakaan emme kuulleet hotellin muiden asiakkaiden puhuvan muuta kuin Saksaa tai Venäjää. Lähestulkoon kaikki tarkoilija osasivat myös saksaa.

 
4.8.2016

Kirjoittanut Jartza_Hki Helsinki, Suomi

Hotelli aikuisille

Loistava hotelli jossa hyvä palvelu ja ruoka. Ranta on hyvin hoidettu, siisti ja tuolit ovat ilmaisia. Rannan baari on ehkä hotellin heikoin osa. Palvelu oli muuhun verrattuna hidasta ja epämääräistä. Aamias- ja illallis buffee on loistava.

 
6.8.2022

Kirjoittanut PerkyChar Bridgnorth, Yhdistynyt kuningaskunta

Castellos restaurant

Myself and my husband had our wedding reception at the castellos restaurant. It was phenomenal. The food was exceptional. Very generous and the staff very friendly. The setting beautiful and right on the beach too. The hotel looked lovely but we did only walk through. It was an excellent venue for our wedding party.

 
17.7.2022

Kirjoittanut Andraz1973 Kranj, Slovenia

Family trip

Nice hotel with best location. We had all inclusive which is the best option. Lots of food and drinks to choose. Local Greece and international. Special thanks to the animation team, they are the best. Also good prices at their hotel rent-car service.