Kokemuksia Esperos Mare Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 107 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hotelli oli todella postiivinen yllätys ja enemmänkin. Se on nykyaikainen, siisti ja viihtyisä sisältä ja ulkoa, palvelu ystävällistä, all inclusive runsas ja monipuolinen. Hyvä ranta ja sen läheisyys on meille tärkeä kun perheeseemme kuuluu kaksi nuorta, jotka eivät enää tarvitse liukumäkeä eikä lasten allasta. Aktiviteettajakin löytyy monipuolisesti englanniksi ja saksaksi, jos vaan lähtee mukaan. Voin lämpimästi suositella Esperos Marea!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-23


9 10:stä

+
Hotelli oli siisti, henkilökunta ystävällistä ja all inclusive -tarjonta monipuolinen
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-19


8 10:stä

+
Merinäköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-16


8 10:stä

+
All inclusive-mahdollisuus ja hyvät ruuat, sijainti lähellä rantaa, siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-06


8 10:stä

+
Kaksi kylpyhuonetta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-05


10 10:stä

+
Ruoka oli erinomainen ja aktiviteetti hauskat. Sijainti on loistava!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-25


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-18


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-18


7 10:stä

+
Siisti yleiskuva. Hyvä sänky. Ruoka monipuolista
-
Nuupahtaneen oloinen pieni huone. Ruokailussa juomien tarjoilu ontui pahasti. Muutaman kerran käytiin pyytämässä tiskiltä. Välillä oli ruoka jo puoliksi syöty ennen kuin kukaan ehti edes kysymään mitä saisi olla. Ja kun juomat tuli pöytään usein väärin. Aamulla tuntui kahvipannu olevan kovin tiukassa. Hissit toimi miten sattui

Vahvistettu asiakas: 2022-09-11


8 10:stä

+
Näkymä parvekkeelta oli hieno. Huone oli siisti ja alue kaunis.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Esperos Mare Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

496 arvostelua
Erinomainen
 
283
Erittäin hyvä
 
153
Hyvä
 
42
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

16.9.2016

Kirjoittanut Samulico Vantaa, Suomi

Erinomainen hotelli hienolla allasalueella ja rannalla aikuisille

Ylimmän kerroksen Comfort -huoneesta upea näköala merelle. Jääkaapissa odotti kylmä iso kuohuviinipullo ja vesipullo. Huone oli siisti ja siellä oli paljon säilytystilaa. Sänky hieman liian kova. Siivous toimi hyvin 7 päivää viikossa ja huonepalvelu kävi joka ilta kysymässä, onko kaikki hyvin. Koko hotellialue on hieno ja tasokkaan oloinen. Virtaavassa jokialtaassa mukava kellua uimarenkaalla ja nauttia samalla baarin juomista. Ranta hyvä ja rannalla oleva baari ok. Aurinkotuoleista oli aika moni rikki ja ne olivat tosi varattuja heti aamusta rannalla. Allasalueen keskiosasta löytyi paremmin tuoleja. Upea aamiainen, kahvia tuotiin iso termoskannu pöytään sekä lasilliset aitoa tuoremehua. Hissit olivat tosi varattuja koko ajan, joten välillä joutui odottamaan hissiä kauan. Hotellin market ihan hyvän kokoinen ja ei ylihintainen. Kuntosalilla ei ole ilmastointia, vaan toimii sisäuimaltaan kanssa samassa tilassa. Laitteita ei kovin paljoa eikä esim. vapaita painoja lainkaan. Kuntosali menee kiinni jo klo 18, joten illalla sitä ei pysty käyttämään. Tenniskenttä löytyy, mutta ei ole priimakunnossa pohjan ja verkon suhteen. Yleisesti ottaen tasokas tunnelma ja menisin uudestaankin. Lapsia ei ollut varmastikaan siksi, että vieressä on ilmeisesti saman hotelliketjun perhehotelli. Water Park tien toisella puolella rinteessä oli ihan ok, mutta ei esim. Teneriffan Siam Parkin veroinen. Hotellin lähellä ei ole kuin pari pientä ravintolaa, joten suosittelen käymään syömässä Rhodoksen kaupungissa, jonnne matkaa n. 12-15 km. Bussi kulkee usein ja vuokra-autolla helppo liikkua muuten, mutta parkkipaikan löytäminen iltaisin erittäin hankalaa kaupungissa kun koko saari tuntuu tuppaavan sinne iilaksi syömään. Falirakin keskustaan ei kannata mennä syömään tai muutenkaan, on täysin turistirysä, ei mitään aitoa.

 
16.9.2016

Kirjoittanut mtkaaja2016 Helsinki, Suomi

Rantakokemukselle 4,5 tähteä. Kokonaisuus 3 tähteä

Hotelliin tultaessa ensivaikutelma oli hyvin postiivinen. Suuri aula ja ikkunoista näkyi ranta ja meri. Hotelliin siäänkirjautuminen sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ensivaikutelma huoneesta oli myös positiivinen. Suuri huone, laattalattia ja sisustus muutenkin eleganttia, paikat olivat siistit ja sängyt ensiluokkaiset. Myös huone oli viileä. Ilmainen Wifi oli myös huoneessa. Parvekkeelta avautui merinäköala. Enemmän huonetta tutkiessa selvisi, että jääkaappi sekä safetybox eivät toimineet (vaihdettiin noin tunnin kuluttua uusiin). Television kanssa oli myös ongelmia, mutta se saatiin toimimaan kun saatiin ongittua tippunut virtajohto ahtaasta seinän ja pöydän välistä. Vähän jäi huono maku näistä asioista kun juurikaan respasta ei näitä asioita pahoiteltu. Huoneesta puuttui lisäksi useista muista hotelleista tuttu hotellikansio jossa esiteltäisiin hotellin palveluja. Nyt tälläistä ei ollut ja tämä johti siihen, että emme tienneet hotellin alakerrassa olevaa pientä supermarkettia ja jouduimme kävelemään hotellin ulkopuolelle läheiseen kauppaan, mutta ei katastrofi. Meillä oli puolihoito joihin kuului aamupala ja illallinen buffet-pöydässä. Ruokia ei voi muuta kun suositella. Ruokia oli todella laaja valikoima ja erittäin maukkaita. Buffet illalliset olivat teemojen mukaan, joten joka ilta ruokavariaatiot vaihtuivat. Ruuasta siis 5 tähteä. Palvelusta annan 3 tähteä. Hotellikompleksilla oma ranta. Ranta ja meri oli loistavat. Pientä kiveä, mutta uimakenkiä ei tarvitse. Aurinkotuoleja löytyi aina. Hotellin rannalla on yritys josta voi ostaa kaikenlaisia vesiurheilupalveluita, suosittelen. PS. Tässä hotellissa ei tartte paljon puhua Suomea muiden matkailijoiden kesken. Viivyimme neljä yötä ja kertaakaan emme kuulleet hotellin muiden asiakkaiden puhuvan muuta kuin Saksaa tai Venäjää. Lähestulkoon kaikki tarkoilija osasivat myös saksaa.

 
4.8.2016

Kirjoittanut Jartza_Hki Helsinki, Suomi

Hotelli aikuisille

Loistava hotelli jossa hyvä palvelu ja ruoka. Ranta on hyvin hoidettu, siisti ja tuolit ovat ilmaisia. Rannan baari on ehkä hotellin heikoin osa. Palvelu oli muuhun verrattuna hidasta ja epämääräistä. Aamias- ja illallis buffee on loistava.

 
13.10.2022

Kirjoittanut Ana_Petcu205 Luton, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely stay but some improvements needed

I stayed at Esperos Palace Resort in August 2022, with my best friend. It was the first all inclusive holiday since the pandemic started, so I was pretty excited. The hotel is nice, pretty big, I liked the room, clean and plenty of storage, has a balcony with a rack for your towels and swimsuits, the sea view is amazing from the room. There is a gym at the hotel that is ok-ish, you can do a workout if you want to, but it lacks a lot of equipment. The food was amazing, I'm a very picky eater in general, but this place had so much variety to choose from, and very tasty food, Greece in general has very good food. Pizza bar especially, super good! There are plenty of loungers at the pool and the beach, this was one of my main concern picking a hotel in the first place, reading reviews to see if people complain about the loungers. Here you could find a lounger at any hour of the day, so that was very good. On the negative side: I was very disappointed that for all inclusive guests the mini bar in the room is not refilled with water every day for free. There is only 1 pool bar which is pretty far if you are staying on the beach or at the other pool, and they only give you drinks in small cups, not even filled up all the way. I asked them if they could just fill up my water bottle, and they said no, they are not allowed. Water is one of the main human necessities, I don't understand how you can expect people to stay in 40 degrees in the middle of August with just tiny cups of water. There was a girl who fainted one day at the bar, maybe she didn't make it in time to get her share of water (only joking, it was probably from the heat, but still for paying almost £2K per person for this holiday, I expect a bottle of water at least). I always get the All Inclusive package on this type of holiday, because I choose convenience, I don't even drink alcohol, I don't want to worry where I'm gonna eat, or where is the store to go buy drinks, but this rule seems like it was made specifically to cause inconvenience to the guests, and buy a bottle of water from them that cost EUR 3, where you can find it at a store down the road for EUR 0.8. I get it, Covid must have hit hotels hard, so now they're trying to squeeze everything, but this left me with a bitter taste. And all these rules, where if I asked at the dinner restaurant for a glass of water to take up to my room, I was told I'm not allowed, so I had to go to the bar again to get one, and don't tell me it's for safety reasons, both were glasses. Or we sat one night in the lobby on one of their couches with a drink, and there is also a bar there (which is not included in the All Inclusive, you need to pay), and the barman came over to our couch to tell us we are not allowed to sit there with a drink from the other bar. Like common lighten up! People sit here all day when they check out waiting for their bus, or waiting to check in, I'm surprised we weren't charged for just sitting down. It is unfortunate because otherwise I would have rated it 5*. It was still a lovely holiday, I had fun with my friend. But I wouldn't return here, because there are so many all inclusive hotels in Rhodes, that I'd rather give them a try.

 
9.10.2022

Kirjoittanut Soulis_visitor Ateena, Kreikka

A good choice for Faliraki

Nice and clean rooms. Polite and helpful staff. Very good and rich English breakfast. 2-3 Restaurants inside. The beach in front of the hotel is not so good for swimming and you should watch out for the rocky areas.