Kokemuksia Sunshine Ixia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 7 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Merinäköala/uima-allasalue näkymä parvekkeelta. Huone tilava yksiö parvekkeella. Wc/kylpyhuoneessa oleva ikkuna jonka sai auki.
-
Tupakointi oli ikävää esim. Allas-alueella. Tupakoitsijoille oma tupakkapaikka. Huoneiston viemärikaivo kylpyhuoneessa ei toiminut koska kasadot oli väärin. Vesi jäi nurkkaan lammikoksi ammeen viereen. Vaarana liukastuminen. Kuivauslasta olisi hyvä toimittaa huoneistoon.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-14


8 10:stä

+
Näköala
-
Kaikki palvelut ei ollut vielä käytössä

Vahvistettu asiakas: 2023-04-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunshine Ixia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

1897 arvostelua
Erinomainen
 
634
Erittäin hyvä
 
566
Hyvä
 
355
Ei kovin hyvä
 
216
Huono
 
127

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2019

Kirjoittanut Aarinko

Heikkotasoiset huoneet

Olimme perheen kanssa matkalla ko. hotellissa ja täytenä yllätyksenä tuli kosteat ( homeiset), likaiset ja ränsistyneet huoneet. Saavuttuamme yöllä paikalle jouduimme vaihtamaan ko. ongelmien vuoksi useaan kertaan huonetta. Tässä hotellissa oli duplettihuone, johon kuului mh. parisängyllä sekä likainen l- mallinen perussohva ” keittiössä, jolle oli lakanat levitettynä. Yleiset tilat ovat ränsistyneet lähes kauttaaltaan. Ruoka oli kohtalaisen monipuolista, mutta mautonta. Hotellilla hyvät allasalueet sekä ranta. Hotellin henkilökunta aavistuksen ” väsyneen” oloisia ja heitä oli liian vähän. Tuli tehty kaksi matkaa kerralla tähän hotelliin; ensimmäinen ja viimeinen.

 
18.8.2019

Kirjoittanut juha108 Helsinki, Suomi

Parantamisen varaa

Huone ihan ok ja siivous myös. Liharuoka surkeaa, salaatit ihan hyviä. Henkilökuntaa selkeästi liian vähän, jonka vuoksi se näkyi palvelussa. Hotellissa neljä allasaluetta, mutta vain yksi ”life guard” joka näpräsi piilossa kännykkäänsä koko päivän. Tämä valitettavasti näkyi ikävänä tapahtumana, jossa kaksi ranskalaistyttöä hukkui altaaseen. Altaat ja hotellialue ok. Ohjelma melko surkea, mutta kai niistä jotkut piti. Kaikki siis periaatteessa toimi, mutta jotenkin jäi fiilis, että pienellä panostuksella olisi päästy maaliin.

 
18.8.2019

Kirjoittanut darjay2017

Tähtiluokituksen (3,5) tasoinen.

Hotellin sijainti tosi hyvä, rannalla, lähellä lentokenttää, taksimatkan päässä kaupungilta. Parvekkeelta upea näköala altaille ja rannalle. Ruuat melko yksitoikkoiset mutta aika hyvä valikoima silti. Siistit yleistilat ja ranta (kivinen). Huoneet melko repsahtaneet ja yksinkertaiset. Pakettiin kuului käynti hotellin ravintolassa, en suosittele, aivan kauhea kokemus, buffet on paljon parempi. Juomat baarissa välillä tuntuivat alkoholittomilta, ehkä länträtty. Paljon ohjelmaa päivisin ja iltaisin.

 
11.8.2019

Kirjoittanut portulakka

Lievä pettymys

Hotelli on monijakoinen paikka riippuen siitä mistä rakennuksesta satut huoneesi saamaan. Rakennuksia tuntuu olevan usealta eri aikakaudelta ja meille osui vanhempi ja se suoraan sanoen osaltaan pilasi lomamme. Olimme varanneet perhehuoneen, mutta kirjautuessamme sisään, se ystävällisesti vaihdettiin kahteen huoneeseen, koska lapsemme ovat jo teinejä ja heidän olisi ollut ikävä nukkua sohvalla. En tiedä jouduimmeko ojasta allikkoon, mutta nämä kaksi huonetta olivat kyllä aivan kamalia ja remontintarpeessa olevia. Toisen huoneen ilmastointi oli tunnoton ja olimme aivan jäässä. Samaisessa huoneessa heräsimme myös hirveään raadon hajuun ensimmäisenä aamuna. Kävimme valittamassa asiasta ja se saatiinkin jollain lailla aisoihin, jotta huoneessa pystyi olemaan. Kummankaan huoneen ulko-ovi ei pysynyt kiinni ellei niitä laittanut takalukkoon. Huoneessa oli myös muurahaisia, jotka hyökkäsivät välittömästi, jos oli unohtanut jotain syötävää esille.Toisen huoneen ulko-oven avain jopa katkesi vanhuuttaan! :) Siivous oli kyllä kehnointa mitä ollaan koskaan tavattu lomareissuillamme. Siivoojat todennäköisesti vain petasivat vuoteemme. Hyvää huoneissa oli iso sänky, tilava huone ja upea merinäköala. Varmasti he, jotka ovat olleet niissä uusissa huoneissa, ovat tyytyväisempiä lomaansa. Ainakin ne, joiden kanssa juttelimme, kertoivat siivouksen pelaavan ja huoneiden olevan kivoja. Myös matkatoimiston sivuilla hotellin huonekuvat ovat pääasiassa näistä uusista huoneista. Meidän huoneista(kakkosrakennus) ei ole kyllä ainuttakaan kuvaa! Ruoka paikassa oli myös kehnointa ikinä. Jos tykkää ranskalaisista, maksasta, kalanpäistä tai koiranluulihasta, niin silloin ok. Kunnon lihaa oli vain parina päivänä. Kalapuikkoja, nugetteja, nakkeja ja makaroneja kyllä löytyi hyvin. Menimme salaateilla koko loman läpi. Niitä onneksi löytyi riittävästi. Jälkiruuat olivat hienonnäköisiä, mutta maistuivat kaikki samalle. Itse ruokala oli todella ruuhkainen ja huonosti suunniteltu. Esim. juomat sijaitsivat keskellä ja oli ikävä hakea niitä kaikkien ihmisten keskeltä. Myös lusikat ja lasit ym. kupit olivat usein lopussa ja välillä myös itse ruoka sekä juomat. Henkilökuntaa pitäisi olla enemmän! Allasalueet olivat ok, meri ihana ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Henkilökunta oli myös ystävällistä ja yritti parhaansa. Mutta- emme koskaan enää palaa tähän hotelliin.

 
4.8.2019

Kirjoittanut Makar97

Hionoa

lepäsin kaksi viikkoa heinäkuussa. Hotelli on rannalla, huoneista merinäköalalla. erittäin kätevä hotellin sijainti. avulias henkilökunta. Yana ja Ksenia ovat aina valmiita auttamaan. Erityiset kiitokset heille! Tulee ehdottomasti uudestaan