Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Kolme erillistä vuodetta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella, osasta merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta ja levitettävästä nojatuolista. Keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä/1-5 henkeä.

Kolmio

Kolmioita parvekkeella ja merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi normaalivuodetta molemmissa makuuhuoneissa. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta. Keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä.

Perhehuone

Perhehuoneita parvekkeella. Kolme erillistä vuodetta sekä taitettava vuode neljännelle hengelle. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Superior -huone

Superior-huoneita parvekkeella. Kolme erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Superior -kaksio

Superior -kaksioita parvekkeella, osasta merinäköala. Sopivat loistavasti lapsiperheille. Erillinen maksuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta. Keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla, kanavia jotka näyttävät piirrettyjä/lastenohjelmia, pelikonsoli. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Superior-kaksioissa on lisäksi:

  • Lastenpeitot.
  • Lasten pöytä ja tuolit, piirustuspaperia ja kyniä.
  • Sony PlayStation 4 pelikonsoli ja ohjain.
  • Astiat ja ruokailuvälineet lapsille.
  • Yövalo.
  • Pyyhkeet lapsille.
  • Koroke lapsille kylpyhuoneessa.

Huonekoko: noin 38-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Superior -yksiö

Yksiöitä parvekkeella. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kolme erillistä vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita parvekkeella. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme suihkulla ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 henkilö.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella, osassa merinäköala. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kolme erilistä vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23-25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.