Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kaksio

Kaksioita kahdella erillisellä vuoteella makuuhuoneessa sekä kahdella erillisellä vuoteella yhdistetyssä olohuone-/minikeittiöosassa. Keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, mixeri, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä/1-5 henkeä.

Kolmio

Kolmioita, joissa kaksi makuuhuonetta kahdella erillisellä vuoteella molemmissa huoneissa sekä kahdella vuoteella, jotka sijaitsevat yhdistetyssä olohuone-/minikeittiöosassa. Keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, mixeri, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä.

Perhehuone

Perhehuoneita kolmella erillisellä vuoteella sekä taitettavalla vuoteella neljännelle hengelle. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Superior -huone

Superior -huoneita kolmella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Superior -kaksio

Superior -kaksioita, jotka sopivat loistavasti lapsiperheille. Erillinen maksuuhuone kahdella erillisellä vuoteella sekä kahdella vuoteella yhdistetyssä olohuone-/minikeittiöosassa. Keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, mixeri, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme/suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Superior -yksiö

Yksiöitä kolmella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, mixeri, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.

Yksiö

Yksiöitä kolmella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, mixeri, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.