Kokemuksia Sun Beach Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sun Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

1179 arvostelua
Erinomainen
 
448
Erittäin hyvä
 
469
Hyvä
 
176
Ei kovin hyvä
 
52
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

6.11.2019

Kirjoittanut tarrii

Ihana loma

Ihana henkilökunta 10+ . Hyvä huone . Rauhallinen paikka eikä kaukana mistään--linja-autolla tai taksilla pääsi minne halusi. Hyvä oli vuokrata hotelliltakin pyörä,auto tai skootteri. Tulevaisuudessakin haluan tähän hotelliin. Kiitos ihanasta kahden viikon lomasta.

 
12.9.2019

Kirjoittanut EettaKoponen Kuopio, Suomi

Mielyttävä perhehotelli

Huoneemme oli Helioksen puolella ja oli tosi mielyttävä. Meillä oli maaparveke eli nurmikkoa ja meri näkyi terassille kuten myös auringonlasku. Huoneessa oli lapsille oma pöytä ja tuolit ja valmiina värityskirjat ja kynät. Allasalue oli lähellä ja lapset viihtyi hyvin altaissa. Ravintola oli kohtuuhintainen ja koko alue palveli meidän perhettä loistavasti :)

 
9.9.2019

Kirjoittanut TuaN3 Turku, Suomi

Hintansa arvoinen, loistopaikalla oleva siisti hotelli!

Erittäin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Huoneisto jossa oltiin ei ollut ihan "viimeistä huutoa", mutta todella siisti. Kaikki tarvittavat löytyi: kahvikeitin, leivänpaahtin, vedenlämmitin, siliitysrauta- sekä lauta. Myös hiustenkuivain ja mikro toimi. TV-kanavia melkein 40 jotka myös näkyivät. Aamutakit- ja tohvelit. Pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Aamupala oli todella runsas ja hyvin järjestetty. Allasalueet myös erittäin siistit sekä aurinkotuolit hyvässä kunnossa. Ainoa huono puoli oli että niitä varataan todella törkeästi jo aamulla ja pidetään varattuina koko päivän - oli paikalla tai ei. Tähän voisi hotelli tehdä jotain. Erittäin hyvä maku jäi tästä hotellista!

 
20.8.2019

Kirjoittanut msuontio Helsinki, Suomi

Allasalue.

Allas alue oman rakennukseni pihalla oli ainoa huono asia. Lipussa luki että aikuisten rauhallinen allasalue. Ei ollut. Pieniä lapsia täynnä jotka pelasivat palloa yms.koko päivän eikä rauhallisuudesta tietoakaan.

 
28.7.2019

Kirjoittanut tarrii

Hotellista

Ihana lomapaikka ja aivan ihana henkilökunta. Lyhyt matka kaikkialle ja julkinen liikenne toimi. Vielä 10 pistettä henkilökunnalle oelensasitte omalta osaltanne tehdä lomasta aivan loistavan. Huoneet ovat täysin uusittuja ja sieltä löytyi kaikki tarvittava jos esim.haluaa kokata. Suosittelen kyllä hotellin keittiötä. Puffetista löytyi kyllä valinnanvaraa aina. Jos halusi auton tai pyörän vuokrata niin onnistui itse hotellilla ei tarvinnut etsimällä etsiä vuokrapaikkaa. Hotellillä monta allas aluetta ja oma ranta . Aina löytyi aurinkonottoon vapaa peti..niitä oli tarpeeksi paljon. Lähellä oli ihana ja nähtävää Filermos vuori. Mentiin kävellen aika rankka reissu oli mutta ylhäällä vuorenpäällä oli kahvila ja sieltä sai virvokkeita ja purtavaa jos tarve vaatisi. Ihana Rhodoksen kaupunkiin mukavan matkan päässä julkisilla kuljettiin. Ihana vanha kaupunki ja ihana uusi kaupunginosa jossa ihania muotiliikkeitä. Loma kaikkinensa aivan mahtava kaksi viikkoa meni hujauksessa jäi hyvä fiilis lomasta🤗