Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 86 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-19


8 10:stä

+
Näky merelle niin kuin olin maksanutkin.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-13


9 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-07


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-04


9 10:stä

+
Huoneemme oli täysin uusittu ja parempi kuin olisimme odottaneet. Parveke oli iso ja sieltä oli ilo ihailla auringonlaskua joka ilta. Myös julkisia tiloja oltiin remontoitu. Kokonaisuudessaan erittäin rauhallinen hotelli jossa hinta-laatusuhde oli hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-24


8 10:stä

+
Siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Hyvät vuoteet. Sijainti hyvä. Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-17


10 10:stä

+
Henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-11


10 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-11


5 10:stä

+
-
Allasbaarin välipalat joka päivä samanlaisia.

Vahvistettu asiakas: 2022-08-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sirene -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

400 arvostelua
Erinomainen
 
144
Erittäin hyvä
 
142
Hyvä
 
80
Ei kovin hyvä
 
18
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

28.8.2022

Kirjoittanut Tuomo A Kangasala, Suomi

Rauhallinen hotelli hyvällä hinta-laatusuhteella

Ei mikään luxus hotelli, mutta tällä perhehotellilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Hotelli on todella rauhallinen ja saimme nukuttua todella hyvin. Jos lomalla haluat bailata rajusti, niin SIrene ei ole sinua varten. Allasalue ei häikäise, muttei myöskään petä. Aurinkotuoleja oli aina vapaana, mutta varjoista oli välillä pulaa. Allasbaarin naistarjoilijat olivat aina ystävällisiä vaikka kiire heillä näytti olevan koko päivän. Ruoat olivat ihan hyviä. All inclusive-viinit olivat vähän siinä ja siinä. Kun illallisella pyysi seuraavaksi päiväksi lunchbagin sen sai aamiaisella kylmälaukkuun pakattuna. Henkilökunta oli pääosin ystävällistä. Hotellin julkisia tiloja oli koronan aikana maalattu ja muutenkin uusittu. Perhehuoneemme oli täysin uusittu ja muutenkin positiivinen yllätys. Kaksi isoa makuuhuonetta parisängyillä joiden välissä oli täysin uusittu kylpyhuone. Yhdessä huoneessa oli pieni jääkaappi ja toisessa TV ja ilmalämpöpumpun sisäyksikkö. Isolla parvekkeella oli pöytä tuoleineen ja kaksi aurinkotuolia. Ylimmän neljännen kerroksen parvekkeelta näkyi joka ilta upea auringonlasku. Huone siivottiin kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaina, jolloin silloinkin vaihdettiin pyyhkeet ja tyhjennettiin roskis. Autonvuokraus ja sukellusreissu onnistuivat hyvin hotellin respan välityksellä. Hotellin kohdalla ranta on lähinnä pientä kiveä ja siellä on erittäin rauhallista kun muita hotelleja ei ole lähettyvillä.

 
9.9.2019

Kirjoittanut Pupuliina

Pieni kiva hotelli

Henkilökunta oli ystävällinen. Auton vuokraus onnistui hotellin kautta hyvin. Siisti hotelli. Altaalla oli hyvin tilaa. Sijainti mielestämme hyvä: Kävelimme lähes päivittäin keskustaan kaunista rantatietä pitkin. Taksi maksoi 7-8 euroa keskustasta hotellille. Miinusta saa ruoka ja sänky: Ruoka oli samanlaista joka päivä. Pastaa ja kalaa ja lihaa - samaa, mutta vähän erilailla tehtyä. Patjat olivat kovat (lonkat ja sääret kipuili, kädet puutuivat).

 
4.8.2017

Kirjoittanut eija535 Helsinki, Suomi

Tasokas hotelli mutta....

Heti aluksi kerron, että meille annettiin väärä huone ja en tiedä oliko se matkanjärjestäjän vai hotellin moka, mutta se kuitenkin vaikuttaa arvosanaani, yritän arvostella vain hotellia tasoltaan. Tasokas hotelli, jossa hyvä ruoka. Altaat olivat hyviä ja aurinkotuolinkin sai kun varasi sen aamulla. Allasbaarissa tarjolla suolaisia ja makeita pasteijoita, joku terveellisempi vaihtoehto olisi ollut plussaa näiden lisäksi. Jos haluat rauhallisen huoneen niin pyydä se respan ja kaupan päästä, iltaohjelma nimittäin kuuluu melko kovaa huoneeseen jos satut saamaan huoneen uima-altaiden päästä. Wifi maksullinen ja paras kuuluvuus oli allasbaarin kohdalla, muualla toimi vaihtelevasti. Taksi Rodoksen kaupunkiin maksoi 7-10e, jos tilasit taksin respasta, oli hinta kalliimpi. Bussiasema hotellin edessä mutta emme käyttäneet. Falirakin vesipuistoon taksimatka kustansi 24e/suunta. Jos saisin valita huoneen sijainnin uudelleen ja huonesekaannusta ei olisi ollut niin voisin valita tämän hotellin uudelleen, nyt se on meidän osalta nähty. Sopii lapsiperheille.

 
27.9.2013

Kirjoittanut aross64 Cloppenburg, Saksa

Hotelli helvetistä

Palasin juuri hotellista 26. syyskuuta täysin kuvottuneena. Hotelli on huonoin, jossa olen yöpynyt. Meidän piti vaihtaa huonetta, koska meillä ei ollut suihkuverhoa, jolloin lattia kastuu aina kun käy suihkussa, mistä seuraa se, että ovi on lahonnut. Patjat olivat saastaisia. Söimme ravintolassa ja ruoka oli aina kylmää. Aamiainen oli sama kaikkina 10 päivänä, kun olimme siellä. Lounaalla oli samat salaatit ja pastat, illalla oli samat salaatit ja lisää pastaa. Lopulta aloimme syödä ulkona, kun huomasimme, että ruoka on useimmiten syömäkelvotonta. Epäystävällinen henkilökunta, joka toisinaan hymyili, mutta kielsivät kaiken, vaikka olisit vain 5 sekuntia yliajalla. Suosittelen pysymään loitolla tästä hotellista.

 
13.11.2022

Kirjoittanut leifarvidg

Best hotell ever!

Really good service. Cleaned every day. Really polite and smiling emplyees. Exellent food. Clean and good rooms. short way to the beach. Was some traffic in front of the hotell, but not disturbing. Living music with good artist.