Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 54 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Hotelli oli rannan lähellä, vaikkakin ranta ei ollut hotellit oma.
-
Ruokaa ei saanut itse ottaa vaan tarjoiljat annosteöivat sitä. Sitä laitettiin yleensä ihan liikaa. Välillä tarjoilijat myös turhautuivat jos eivät ymmärtäneet. Hotellin (huoneiden) siisteys ei vastannut myöskään odotuksiani. Allasalue oli myös odotettua pienempi ja aurinkotuoleja ei aina riittänyt kaikille.

Vahvistettu asiakas: 2022-08-03


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-15


10 10:stä

+
Henkilökunnan ystävällisyys ja ongelmanratkaisu kyky.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-08


10 10:stä

+
Siisteys, ruoka ja henkilökunnan ystävällisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-29


7 10:stä

+
Kohtuullisen rauhallista. (ehkä kauden alku)
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sirene -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

386 arvostelua
Erinomainen
 
136
Erittäin hyvä
 
140
Hyvä
 
79
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

9.9.2019

Kirjoittanut Pupuliina

Pieni kiva hotelli

Henkilökunta oli ystävällinen. Auton vuokraus onnistui hotellin kautta hyvin. Siisti hotelli. Altaalla oli hyvin tilaa. Sijainti mielestämme hyvä: Kävelimme lähes päivittäin keskustaan kaunista rantatietä pitkin. Taksi maksoi 7-8 euroa keskustasta hotellille. Miinusta saa ruoka ja sänky: Ruoka oli samanlaista joka päivä. Pastaa ja kalaa ja lihaa - samaa, mutta vähän erilailla tehtyä. Patjat olivat kovat (lonkat ja sääret kipuili, kädet puutuivat).

 
4.8.2017

Kirjoittanut eija535 Helsinki, Suomi

Tasokas hotelli mutta....

Heti aluksi kerron, että meille annettiin väärä huone ja en tiedä oliko se matkanjärjestäjän vai hotellin moka, mutta se kuitenkin vaikuttaa arvosanaani, yritän arvostella vain hotellia tasoltaan. Tasokas hotelli, jossa hyvä ruoka. Altaat olivat hyviä ja aurinkotuolinkin sai kun varasi sen aamulla. Allasbaarissa tarjolla suolaisia ja makeita pasteijoita, joku terveellisempi vaihtoehto olisi ollut plussaa näiden lisäksi. Jos haluat rauhallisen huoneen niin pyydä se respan ja kaupan päästä, iltaohjelma nimittäin kuuluu melko kovaa huoneeseen jos satut saamaan huoneen uima-altaiden päästä. Wifi maksullinen ja paras kuuluvuus oli allasbaarin kohdalla, muualla toimi vaihtelevasti. Taksi Rodoksen kaupunkiin maksoi 7-10e, jos tilasit taksin respasta, oli hinta kalliimpi. Bussiasema hotellin edessä mutta emme käyttäneet. Falirakin vesipuistoon taksimatka kustansi 24e/suunta. Jos saisin valita huoneen sijainnin uudelleen ja huonesekaannusta ei olisi ollut niin voisin valita tämän hotellin uudelleen, nyt se on meidän osalta nähty. Sopii lapsiperheille.

 
27.9.2013

Kirjoittanut aross64 Cloppenburg, Saksa

Hotelli helvetistä

Palasin juuri hotellista 26. syyskuuta täysin kuvottuneena. Hotelli on huonoin, jossa olen yöpynyt. Meidän piti vaihtaa huonetta, koska meillä ei ollut suihkuverhoa, jolloin lattia kastuu aina kun käy suihkussa, mistä seuraa se, että ovi on lahonnut. Patjat olivat saastaisia. Söimme ravintolassa ja ruoka oli aina kylmää. Aamiainen oli sama kaikkina 10 päivänä, kun olimme siellä. Lounaalla oli samat salaatit ja pastat, illalla oli samat salaatit ja lisää pastaa. Lopulta aloimme syödä ulkona, kun huomasimme, että ruoka on useimmiten syömäkelvotonta. Epäystävällinen henkilökunta, joka toisinaan hymyili, mutta kielsivät kaiken, vaikka olisit vain 5 sekuntia yliajalla. Suosittelen pysymään loitolla tästä hotellista.

 
26.7.2022

Kirjoittanut Iva_from_Prague Lovina

In the middle of nowhere!

If you want a quiet holiday, this is the place to go. Sirenes Beach hotel is literally in the middle of nowhere, there are no shops (not even in the hotel!), no restaurants, no other people, just the hotel guests. They are mainly Polish, some of them Czech

 
25.6.2022

Kirjoittanut Vanessa F Cambridgeshire, Yhdistynyt kuningaskunta

Thumbs up from us 👍🏻

5 of us went together. 2 couples and a single friend. What an amazing time we all had. The Sirene Beach Resort is one of the best we have ever stayed in. Our rooms were spotless, and the cleaner came in every single day. The pool area was so relaxing with the pool bar staff looking after everyone and keeping the area clean. The restaurant was lovely with a great selection of different food for every meal on every day. The entertainment could've been better but was ok in general. The hotel is opposite a lovely beach albeit a bit Stony. My advice would be for anyone going to invest in a pair of beach shoes. Altogether we had a fantastic holiday and we are all looking forward to going back at some stage. Well done Sirene Beach staff. You were all amazing.