Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sirene -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

372 arvostelua
Erinomainen
 
130
Erittäin hyvä
 
138
Hyvä
 
76
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

9.9.2019

Kirjoittanut Pupuliina

Pieni kiva hotelli

Henkilökunta oli ystävällinen. Auton vuokraus onnistui hotellin kautta hyvin. Siisti hotelli. Altaalla oli hyvin tilaa. Sijainti mielestämme hyvä: Kävelimme lähes päivittäin keskustaan kaunista rantatietä pitkin. Taksi maksoi 7-8 euroa keskustasta hotellille. Miinusta saa ruoka ja sänky: Ruoka oli samanlaista joka päivä. Pastaa ja kalaa ja lihaa - samaa, mutta vähän erilailla tehtyä. Patjat olivat kovat (lonkat ja sääret kipuili, kädet puutuivat).

 
4.8.2017

Kirjoittanut eija535 Helsinki, Suomi

Tasokas hotelli mutta....

Heti aluksi kerron, että meille annettiin väärä huone ja en tiedä oliko se matkanjärjestäjän vai hotellin moka, mutta se kuitenkin vaikuttaa arvosanaani, yritän arvostella vain hotellia tasoltaan. Tasokas hotelli, jossa hyvä ruoka. Altaat olivat hyviä ja aurinkotuolinkin sai kun varasi sen aamulla. Allasbaarissa tarjolla suolaisia ja makeita pasteijoita, joku terveellisempi vaihtoehto olisi ollut plussaa näiden lisäksi. Jos haluat rauhallisen huoneen niin pyydä se respan ja kaupan päästä, iltaohjelma nimittäin kuuluu melko kovaa huoneeseen jos satut saamaan huoneen uima-altaiden päästä. Wifi maksullinen ja paras kuuluvuus oli allasbaarin kohdalla, muualla toimi vaihtelevasti. Taksi Rodoksen kaupunkiin maksoi 7-10e, jos tilasit taksin respasta, oli hinta kalliimpi. Bussiasema hotellin edessä mutta emme käyttäneet. Falirakin vesipuistoon taksimatka kustansi 24e/suunta. Jos saisin valita huoneen sijainnin uudelleen ja huonesekaannusta ei olisi ollut niin voisin valita tämän hotellin uudelleen, nyt se on meidän osalta nähty. Sopii lapsiperheille.

 
27.9.2013

Kirjoittanut aross64 Cloppenburg, Saksa

Hotelli helvetistä

Palasin juuri hotellista 26. syyskuuta täysin kuvottuneena. Hotelli on huonoin, jossa olen yöpynyt. Meidän piti vaihtaa huonetta, koska meillä ei ollut suihkuverhoa, jolloin lattia kastuu aina kun käy suihkussa, mistä seuraa se, että ovi on lahonnut. Patjat olivat saastaisia. Söimme ravintolassa ja ruoka oli aina kylmää. Aamiainen oli sama kaikkina 10 päivänä, kun olimme siellä. Lounaalla oli samat salaatit ja pastat, illalla oli samat salaatit ja lisää pastaa. Lopulta aloimme syödä ulkona, kun huomasimme, että ruoka on useimmiten syömäkelvotonta. Epäystävällinen henkilökunta, joka toisinaan hymyili, mutta kielsivät kaiken, vaikka olisit vain 5 sekuntia yliajalla. Suosittelen pysymään loitolla tästä hotellista.

 
3.10.2021

Kirjoittanut mirandaestoker Portsmouth, Yhdistynyt kuningaskunta

One of the best experiences in a all inclusive

The staff are the highlight of this holiday. The hotel itself was a little outdated and the AC could have been more effective. The pool was nice and the space to relax is ample. But the staff were amazing. Could not fault a single one. Our check in was a little confusing with the reception staff but the bar staff and restaurant could not do enough for us. The chef was so attentive to my food allergies and always ensured that I knew what I could eat and made and brought me food especially that was allergy friendly. The restaurant manager was so friendly and met all our needs and more. I didn’t even have to ask for things before they appeared at our table. I would look at the dessert table and the dairy free food would appear in front of me. All the staff were chatty and lovely to us from the bar to the cleaners. Couldn’t fault this place. The location is also brilliant for the strip of shops and restaurants and we walked into old town. Love this place!

 
1.10.2021

Kirjoittanut b0rasd

Great hotel, but room for improvement

Great location with beautiful views over the complex and sea. Great staff! Food is ok with a good variety. Pros: - Very friendly and helpful staff. - Great location. Cons: - WiFi, slow due to a shared 4G connection. Price is currently 5 euro for 3 days. But will be free of charge next season according to staff member. - Big stones at the beach. But you can buy special shoes at the kiosk, that you can bath with in the ocean. We had room 412 which is a lovely room with a great view over the ocean. The elevator only went to third floor (we lived on fourth) so you had to take the stair to reach fourth floor. But that's ok for us. Some theme nights at the hotel such as karaoke etc. Fix the WiFi and a better dessert variety and it would be a top score.