Sirene

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

All Inclusive -hotelli Sirenessä viihtyvät sekä pariskunnat että perheet hieman vanhempien lasten kanssa. Hotelli sijaitsee vehreässä puutarhassa aivan pyörökivirannalla, Ixian laitamilla. Täällä on pieni allas lastenosiolla ja useita iltoja viikossa on tarjolla elävää musiikkia. Hotelli on lähellä Rodoksen kaupungin ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior -huoneita 2 hengelle. Perhehuoneita 3-4 hengelle/3-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,2 10:stä
Perustuu 117 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 369 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteisessa hotelli Sirenessä on viihtyisä pieni allasalue, jossa allasbaari ja kaksi allasta, joista toisessa on lastenosio. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Buffetravintola ja aulabaari. Iltaohjelmaa useina kertoina viikossa. Maksuton pöytätennis ja lentopallo. Biljardi ja pelihuone lisämaksusta. Minimarketti. Leikkipaikka. Wifi lisämaksusta aulassa. Läpikulkuliikennettä, jota voidaan pitää häiritsevänä. Noin 3 kilometriä Rodoksen kaupungissa. Bussipysäkki hotellin ulkopuolella.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo. 7.00-10.00.
  • Välipaloja allasbaarista, klo. 10.00-18.00.
  • Lounaspöytä, klo. 12.30-14.30.
  • Kahvia, kakkua ja jäätelöä, klo. 10.00-18.00.
  • Illallispöytä, klo. 18.30-21.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo. 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.