Rodos Palace

Lennot Helsingistä mukavasti Apollon oman lentoyhtiön siivin. 

Rodos Palace on lapsiystävällinen hotelli, jossa on lastenallas, leikkipaikka ja aktiviteetteja. Erinomaisella paikalla Ixian rannalla sijaitseva hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta: päärakennuksesta ja toisesta, Garden Wingiksi kutsutusta rakennuksesta. Hotellialueella on paljon palveluita ja ranta sijaitsee lähellä.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita Garden Wingissä 2 hengelle. Deluxe -huoneita 2-3 hengelle. Kaksioita Garden Wingissä 2-4 hengelle. Superior -huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3138 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rodos Palace on tunnettu hotelli erinomaisella sijainnilla Ixian rannalla. Hotelli koostuu päärakennuksesta sekä Garden Wing -rakennuksesta. Hotelli tarjoaa vierailleen monia palveluita. Allasalueella on useita uima-altaita, erillinen lastenallas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Sisäallas. Kesäkuun puolivälissä avautuu uusi lastenallas, jossa on vesiliukumäkiä nuoremmille lapsille.

Aamiaistarjoilu, kolme ravintolaa, buffetravintola sekä kaksi à la carte -ravintolaa. À la carte -ravintoloissa tarjoillaan aasialaista ja meksikolaista ruokaa. Varaus vaaditaan ja se on lisämaksullinen (5 euroa). Siistit vaatteet (pitkät housut miehillä) illalliselle.

Hotellivierailla on lisämaksusta pääsy kuntosalille. Spa ja fish-spa, molemmat lisämaksusta. Koruliike, kampaamo ja matkamuistomyymälä. Hotellissa on päivä- ja iltaohjelmaa useita kertoja viikossa (15.5.–15.10.). Lisämaksusta aktiviteetteja, kuten tennis, pöytätennis ja biljardi. Sauna lisämaksusta. Wifi sekä internetpiste, molemmat lisämaksusta. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Hotellialueella on korkeuseroja. Lentoliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiais- ja illallispöydän.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä Ambrosiassa, klo 7.00-10.00.
  • Lounaspöytä Ambrosiassa, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä Ambrosiassa, klo 19.00-21.30.
  • Välipaloja loungebaarissa (lähellä allasta), klo 10.00-24.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, kuten olutta, viiniä ja drinkkejä loungebaarissa (lähellä allasta), klo 10.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive päättyy klo 12.00 paluupäivänä.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus