Rhodes Bay

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Rhodes Bay on hieno viiden tähden hotelli, jossa on vehreä allasalue Ixian hiekkarannalla. Hotellista löytyy hyviä ravintoloita, kuntosali sekä spa, joka on yksi saaren suurimmista.


Huonetyyppi

Deluxehuone 1-3 hengelle. Kaksikerroksinen perhehuone 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Juniorsviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

hotelli oli kokonaisuudessaam aivan loistava. hyvät välimatkat kaikkialle minnehalusin mennä
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on kaksi allasaluetta, joista toisessa on erillinen lastenallas. Allasbaari ja swim up-baari. Hotellissa on yksityinen kiviranta, jonne kuljetaan tunnelia pitkin. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Maksuton pyyhepalvelu.

Buffetravintola Iliades tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista merinäkymin. Taverna Bakaliossa on tarjolla kreikkalaista ruokaa ja à la carte-ravintola Varkarola tarjoilee italialaisia annoksia. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä tulee olla pitkät housut. Waterfall caféssa on tarjolla snackejä, tuorepuristettuja mehuja ja drinkkejä.

Suuri spa (ikäraja 18 vuotta). Maksuton hamam, sauna, sisäallas ja kuntosali. Spassa on suuri tarjonta hoitoja lisämaksusta. Maksuton tennis, pöytätennis ja tennis (varaus vaaditaan). Biljardi lisämaksusta. Hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 -vuotiaille englanniksi. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat, 2-11 -vuotiaat syövät ilmaiseksi. Puolihoitoon sisältyy aamainen ja lounas tai illallinen.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.30.
  • Illallispöytä, klo 19.30-22.00.
  • Valmis mezemenu kreikkalaisessa taverna Bakalikossa, kerran loman aikana. Pöytävaraus vaaditaan. Klo 19.30-21.30.
  • Valmis menu ravintola Varkarolassa, kerran loman aikana. Pöytävaraus vaaditaan. Klo 12.00-15.00 tai klo 20.00-23.00.
  • Välipaloja (kakkua ja pieniä voileipiä), klo 10.30-13.00 ja klo 15.00-18.00.
  • Jäätelöä, klo 10.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.