Kokemuksia Poseidonia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 412 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Allasalue sekä tilavat huoneet
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-10


8 10:stä

+
Iloinen ja ystävällinen henkilökunta. Tilava ja avara huoneisto.
-
Kylpyhuone kulahtanut, kalusteet irti lattiasta/seinästä. Ammeessa hankala suihkutella seisten. Uima-altaiden vesi todella kylmää!

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


10 10:stä

+
Sopivan pieni ja erittäin siisti 👍
-
Huoneet vois olla pikkasen viihtysempiä esim sisällä joku pikkupöytä jos lapset piirtää yms.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


8 10:stä

+
Sijainti
-
Pehmeämmät patjat ja tyynyt tarvittaisiin

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


9 10:stä

+
Huone oli todella tilava. Allasalue oli viihtyisä. Ravintolan ruoat olivat hyviä.
-
Respassa ei osattu neuvoa bussia Perhoslaaksoon. Respassa ollut henkilö etsi myös netistä, muttei löytänyt bussia ollenkaan. Hän kehotti käyttämään taksia. Löysin itse bussin netistä. Bussi lähtee Rodoksen keskustasta ja pysähtyy hotellin lähipysäkillä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


7 10:stä

+
Iso parveke, pyyhkeiden vaihto joka päivä, siivous joka päivä
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


8 10:stä

+
Nice service. Nice rooms. Overall experience was very nice. I would recommend this hotel in this price category for everyone.
-
Gym should be open everytime.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-15


10 10:stä

+
Tilava huoneisto, ilmastointi toimii moitteettomasti, upea näköala, siisti allasalueet
-

Vahvistettu asiakas: 2021-07-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Poseidonia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

208 arvostelua
Erinomainen
 
56
Erittäin hyvä
 
80
Hyvä
 
55
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2019

Kirjoittanut Quest152561 Espoo, Suomi

Kesäloma

Olimme tässä hotellissa viikon kesäkuun puolivälin paikkeilla All inclusive-matkalla. Ruoka oli hyvää ja hotellialue ihan kiva. Henkilökunta oli ystävällistä. Huoneemme sijaitsi altaalle päin, joten iltaohjelma kuului hyvin huoneeseemme, mutta se sopi meille. Kun laittoi lapsen nukkumaan, sai seurata ohjelmaa parvekkeelta. (Mitään kovin tasokasta se ei tosin ollut.) Lapsi viihtyi uima-altaissa kaiket päivät. Hieman epäilytti veden sameus, mutta ei sieltä mitään pöpöjä saanut. Kauppoja oli lähistöllä useampia. Yhtenä päivänä kävimme pizzalla lähistön Romeossa. Hyvää oli, ja lapsille kiva leikkipaikka. 👍 Taksilla pääsi kympillä Rodoksen kaupunkiin, ja lentokentälle se oli 20e. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä hotelli!

 
4.7.2019

Kirjoittanut JarskiPaun

Hyvä tunnelma, toimiva

Toimivasti rakennettu, ravintola ja respa kätevästi kadun lähellä, allas-alue ja suuri ulkogrillikatos/baari keskellä huonerakennuksia. Useita erisyvyisiä altaita ja porrastettuja auringonottopaikkoja niiden välissä. Siis ei tarvi mihinkään kävellä pitkin käytäviä ym pitkää matkaa. Parasta on henkilökunta, pomona häärivä harmaapää Kostas juttelee ja tervehtii ja hoitaa kaiken, pitää jokaista vierasta kuin oman talonsa vieraana, vastaavaa meininkiä ei ole ollut missään, ei todellakaan sellaista näyteltyä ammattimaista ystävällisyyttä vaan tosi arvostavaa ja reilua, todella positiivinen asenne joka tarttuu. Kolme pikkukauppaa muutaman kymmenen metrin päässä, eka heti portilla. Edessä vilkas katu ja livemusiikki ja vieraat iltaisin joskus äänekkäitä mutta hiljaisia huoneitakin löytyy. Ranta on valkeaa ”kananmunakiveä” ja isohkot aallot, ei ihan pienille lapsille. Pääkaupunkiin ja kentälle helppo muutaman km matka edessä olevaa katua vaan suoraan, joten surkeakin suunnistaja selviää. Taxitolppa vieressä. Ruoka normaalia, monta lajia, ja buffet-ravintola kätevä, tilava ja toimiva, koko hotelli hyvä sellaiselle joka haluaa että asiat hoituu ja tunnelma on kotoisa ja helppo. Asiakkaat pohjoismaisia enimmäkseen.

 
8.6.2019

Kirjoittanut Riinareissaa

Oikein hyvä hotelli

Perus hyvä hotelli, siistit vaatimattomat huoneet,kokkailuun välineistö ei ole riittävä, mutta meillä oli All-Inclusive. huoneistorakennuksia ympäri hotelli alueen. Allasalueella iltaisin kova meteli, mutta meidät oli sijoitettu rauhalliselle puolelle House 4. Sinne äänet eivät häiritsevästi kantautuneet. Allasalue on viihtyisä ja hyvät altaat. Allasbaarissa maittavat ja edulliset purtavat. Varsinkin pita gyrot. Meillä oli All-Inclusive ja sekin oikein hyvä ja monipuolinen. Hotelli arvosanaksi 3/5, ei mitään luxusta, mutta toimivaa ja miellyttävää, lapsiperheen kanssa palveli tarpeitamme. Voin suositella 👍

 
23.6.2018

Kirjoittanut pienimatkaaja1

Takuuhyvä hotelli

Perussiisti perhehotelli hyvillä palveluilla. Hotelli oli saapuessamme Finnairin iltalennolta huomioinut meidät ja piti ravintolaa meille auki. Todella ystävällinen henkilökunta. All Inclusive oli vähän köyhä, koko viikon lähes samaa ruokaa. Viikon eripäille oli vähän eriteemaa, mutta mielestäni ei eroa juuri huomannut. Tarjottu ruoka oli raikasta ja tuoretta, kylmä kylmää ja kuuma kuumaa. Snaksit päivällä lähinnä makeita keksejä ja pullaa. Altaat ja allasalue siisti ja toimiva, ainoa miinus vessanpuute altailla. Huone siisti ja hyvä. Meillä oli huone Hause nro 4, ei häirinnyt kadun äänet eikä hotellin iltaohjelma. Hotellin iltaohjelma kreikkalaista tanssiesitystä lukuunottamatta aika mitäänsanomatonta.

 
20.8.2017

Kirjoittanut OlliTuov Oulu, Suomi

Hinta ja laatu kohdallaan.

Vietimme viikon tämän hotellin palveluista nauttien. Varaus oli Blue Eys hotelliin, mutta käytännössä sekin on osa poseidoniaa. Hotelli ja allasalueet olivat siistit ja niiden viihtyvyydestä huolehdittiin hyvin. Altaita on 4 ja niiden yhteydessä allasbaari, josta saa myös syötävää. Käytössämme oli loman aikana huoneisto maaterassilla. Huone oli siisti ja käsitti makuuhuoneen ja erillisen keittiön. Keittiössä oli riittävä perusvarustelu eli liesi, jääkaappi ja kahvinkeitin. Astioita ja kattiloita riittävästi. Hotellin allinclusive oli erittäin hyvä. Ruoka hotellin yhteydessä olevassa ravintolassa ansaitsee erityisen kiitoksen. Se oli todella monipuolista ja ruuat todella aitoa kreikkalaista ruokaa. Hotellissa oli järjestettyä ohjelmaa liki jokaisena iltana. Hotelliin tuli kuitenkin hiljaisuus klo 24.00 aikoihin, eikä mebo muutoinkaan ollut häiritsevää. Tätä hotellia voi suositella.