Deluxe Plus -huone

Deluxe plus-huoneita, joissa on parveke ja jacuzzi. Pienet portaat kuljettaessa makuuhuoneeseen. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Nespresso-kahvikone ja kapselit. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • All Inclusive sisältyy

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe plus-huone

Deluxe plus-huoneita omalla altaalla. Huoneissa ei ole ulkotilaa, vaan altaalle pääsy suoraan huoneesta. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-kahvinkeitin ja kapselit. Tv satelliittikanavilla. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • All Inclusive sisältyy

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on ulkotila ja jacuzzi. Osassa merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • All Inclusive sisältyy

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Grand Suite omalla altaalla

Grand Suite -huoneita, joissa on ulkotila ja oma allas. Ulkotilassa on aurinkotuolit. Sviitissä on muutamia portaita. Parivuode. Minibaari ja nespresso-keitin. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone jacuzziammeella ja wc. Osa sviiteistä on merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.

  • Puolihoito sisältyy (aamiais- ja illallispöytä)

Huonekoko: Noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Huoneessa voi olla muutamia portaita. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • All Inclusive sisältyy

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parivuoteella. Parveke, osassa merinäköala. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Huoneissa voi olla muutamia portaita. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • All Inclusive sisältyy

Soveltuu enintään: 2 hengelle.