Junior-sviitti

Junior-sviittejä, joissa parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, jotka koostuvat makuuhuoneesta parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella sekä olohuoneesta vuodesohvalla. Huoneiden välissä on liukuovi. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita kahdella parivuoteella. Parveke, osassa allasnäkymä tai merinäköala. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.