Kokemuksia Belair Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 34 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisti. Rauhallinen. Englanninkieli.
-
Koronan takia hotellin aamupalalla juomia ei saanut itse hakea vaan tarjoilijat toivat juomat, kun kerkisivät kiireiltään tulla kysymään, mitä juotte. Monesti kävi niin, että aamupala oli melkein syöty, kunnes juomat tuli. Tähän jokin parannus.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-10


7 10:stä

+
Hieno näkymä ilta-aurinkoon meren rannalla ja huoneen marmoripuristelaatoitus. Iso uima-allas sekä meri tien toisella puolella. Kivoja rantabaareja ja ravintoloita lähellä, joista heikon all inclusivin sai täydennettyä.
-
Henkilökunta (erityisesti iäkkäämmät) oli yllättävän tylyä ja kylmäkiskoista. Palveluasenne ei ollenkaan kohdallaan. Ruoka oli mautonta eikä juurikaan teemoittelua. Alkoholijuomat olivat vesimäisiä eli joko laimennettu vedellä tai tosi heikkolaatuisia. Ruoka ja juoma eivät olleet lähellekään neljän tähden tasoa.

Vahvistettu asiakas: 2021-07-25


Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.