Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hedelmäkori, pullo paikallista viiniä ja iso vesipullo. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Nespressokeitin neljällä kapselilla päivittäin. Kylpyhuone, jossa pieni jacuzzi-amme suihkulla. Hiustenkuivain. Parveke, merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 42 neliötä (sis. ulkotilan).
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone omalla altaalla

Deluxe-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hedelmäkori, pullo paikallista viiniä ja iso vesipullo. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Nespressokeitin neljällä kapselilla päivittäin. Kylpyhuone, jossa suihku ja pieni jacuzzi-amme. Hiustenkuivain. Ulkotila yksityisellä altaalla ja aurinkotuoleilla. Merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 42 neliötä (sis. ulkotilan).
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on avoin pohjaratkaisu. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Portaat huoneiston sisällä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hedelmäkori, pullo paikallista viiniä ja iso vesipullo. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Nespressokeitin neljällä kapselilla päivittäin. Kylpyhuone, jossa suihku ja pieni jacuzzi-amme. Hiustenkuivain. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 52 neliötä (sis. ulkotilan).
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä, joissa on avoin pohjaratkaisu. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Portaat huoneiston sisällä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hedelmäkori, pullo paikallista viiniä ja iso vesipullo. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Nespressokeitin neljällä kapselilla päivittäin. Kylpyhuone, jossa suihku ja pieni jacuzzi-amme. Hiustenkuivain. Ulkotila yksityisellä altaalla, aurinkotuoleilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 52 neliötä (sis. ulkotilan).
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä, joissa kaksi huonetta. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hedelmäkori, pullo paikallista viiniä ja iso vesipullo. Tv satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Minibaari. Nespressokeitin neljällä kapselilla päivittäin. Kylpyhuone, jossa pieni jacuzzi-amme ja suihku. Wc. Hiustenkuivain. Kaksi parveketta. Rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 68 neliötä (sis. ulkotilan).
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.