Kokemuksia Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

1687 arvostelua
Erinomainen
 
929
Erittäin hyvä
 
405
Hyvä
 
189
Ei kovin hyvä
 
77
Huono
 
87

Viimeisimmät 5 arviota

4.11.2021

Kirjoittanut Matkamato Tampere, Suomi

Hyvä hinta-laatusuhde (Great price-quality-ratio)

Yleisesti ruoka oli hyvää ja siinä oli riittävästi vaihtelua. Myös kasvissyöjille löytyi vaihtoehtoja, mutta vaihtelua oli vähemmän. Kahdessa kokeilemassamme teemaravintolassa ruuan määrä oli turhan iso kahdelle ja olisimme kaivanneet panostusta määrän sijasta laatuun. Kalaravintolaa voimme tosin suositella. Baarista sai myös hyviä drinkkejä. Muuta: +yleissiisteys +palvelu hyvää ja asiallista +ilmaiset aktiviteetit (tennis, ping pong, sali) +hyvä sijainti lähellä rantaa ja Rodoksen kaupunkiinkin on kohtuullinen kävelymatka -aurinkotuolit loppuu nopeasti kesken -sisätilat olisivat voineet olla viihtyisämmät Vinkki: Purjelautailusta kiinnostuneiden kannattaa kävellä Surfers Paradise-kojulle (<1km) hotellin edessä olevan sijaan. Siellä on huokeammat hinnat ja parempi palvelu.

 
28.7.2021

Kirjoittanut Woman0976 Tampere, Suomi

Tyylikäs ja siisti hotelli!

Oikein hyvä kokemus Akti Imperialista! Hotelli on todella suuri ja pelkäsimme hissien olevan ongelma, koska huoneemme oli ylimmässä kerroksessa. Hissejä oli kuitenkin useita ja ne oli jaoteltu kerrosten mukaan. Meidät 9-kerrokseen vievissä kolmessa hississä pääsi vain kerroksiin 7-9 sekä aulaan että uima-allaskerrokseen. Näin ollen turha pysähtely ja sahailu väheni ja hissiä ei tarvinnut odotella kohtuuttomia aikoja koskaan. Yleensä sen sai hyvin nopeasti. Huone oli sviitti olohuoneella ja makuuhuoneella. Olohuoneen sohvasta oli tehty kaksi runkopatjasänkyä. Nämä olivat lisävuoteita ja sellaisiksi poikkeuksellisen hyviä. Makuuhuoneessa oli laadukas ja sopivasti pehmeä parisänky. Parasta oli kuitenkin se, että kummassakin huoneessa oli oma ilmastointilaite, jotka sai säätää kummankin omaan lämpötilaansa. Huone oli kaikinpuolin hyväkuntoinen ja siisti muiltakin osin. Ruokaa oli runsaasti tarjolla. Pääravintolan lisäksi hotellista löytyy neljä ala cartea ja kaksi allasbaaria, joista saa mm. maukasta pizzaa suoraan pizzauunista. All inclusive oli aidosti kattava ja lompakkoa ei tarvinnut avata syömisten tai juomisten päälle. Minibaarikin täyttyi päivittäin. Hotellin ranta oli pikkukiveä, eikä mikään huippupaikka uimiseen, mutta rannalla olevat tuolit kuuluivat all inclusiveen kuten myös rantabaari. Pääuima-allasalue oli heinäkuussa turhankin kuuma oleiluun ja vesi lämmennyt liiaksi meidän mielestä, joten viihdyimme musiikittomalla (ah, ihana hiljaisuus, ei jumputusta...), tuulisemmalla ja viileämmän veden sivualtaalla. Toisaalta keväällä ja myöhemmin syksyllä suojaisampi ja lämpimämpi pääallas lienee parempi paikka.

 
10.10.2019

Kirjoittanut tapsa51 Suomi

Kolmas kerta hotellissa

Hyvä maku on jäänyt joka kerrasta käydessämme Akti Imperial hotellissa. Aamiainen on runsas ja monipuolinen samoin lounas ja illallinen. Voit varata pöydät myös Kreikkalaisesta-, Italialaisesta- sekä Aasialaisestaravintolasta. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta ja homma on hyvin hanskassa. Olimme syys-lokakuun vaihteessa 2019. Meitä muistettiin hotellin puolesta huoneeseen tuodulla kuohuviini pullolla ja makeisilla sekä vielä yllätyslahjalla. Erityisen SUURI KIITOS KYRIAKOS nimiselle herralle. Näkemisiin seuraavaan kertaan.

 
31.5.2019

Kirjoittanut tapsa51 Suomi

Halu palata uudestaan

Toinen kerta hotellissa, henkilökunta ja palvelu toimi moitteetomasti niin kuin ensimmmäiselläkin kerralla. Ruoka on erittäin hyvää ja monipuolista ja niin myös salaatit. Ohjelmaa oli joka ilta joka iltaohjelmista pitää. Huone oli siisti jä näkymät sieltä hienot. Teemaravintoloissa oli tasokas ruoka, mutta kolmelle tuntui joskus annokset melko pieniltä, tosin jos nälkä jäi niin oli mahdollisuus mennä kahteen muuhun ravintolaan täyttämään vatsaan jäänyt tyhjä kolo. Syyskuussa palaamme taas hotelliin kolmen Suomalaisen voimin. Hissejä oli tullut lisää ja ne toimivat hyvin alkukankeuden jälkeen. Hotelli on hiljainen joten yöt saa nukkua rauhassa.

 
5.5.2019

Kirjoittanut NKovanen Helsinki, Suomi

Huippu all inclusive

Tässä hotelli, mikäli kaipaat lomallesi helppoutta ja mahdollisuuksia. All inclusive huippulaadukas. Päivittäin vaihtuva buffet ja paljon valinnanvaraa. Monipuolinen drinkkilista ja hyvä allasbaari ja allasalue. Ranta ei tähän aikaan vielä ollut ehkä se pääkohde auringosta nauttimisillle, mutta sielläkin vierailtiin ja vaikutti todella kivalta. Ranta siivottiin joka aamu ja vesi oli puhdasta ja kirkasta. Siistit tilat, huoneet ja hyvät peruspalvelut. Hotellilta on vielä kohtuullinen kävelymatka kaupunkiin. Pyörällä matkan taittaa varmasti huonompikuntoinenkin. Auton vuokraus hotellilta oli edullista ja hinta hyvin kilpailukykyinen alueen hintoihin nähden. Ehdottomasti suosittelen auton vuokrausta päiväksi tai pariksi ja kiertämään aluetta. Minibaarista pieni miinus, mutta senkin korvasi allas ja aulabaarit.