Kokemuksia Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 135 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Palvelut toimi hyvin
-
Välillä palvelu oli töykeää

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


9 10:stä

+
Hotellin hyvä sijainti rannan läheisyydessä ja oma ranta. Hotellin alue siisti ja ruoan vaihtuvuus hyvä. Ohjattua toimintaa joka päivä ja ohjelmaa joka ilta, jos sellaista halusi ja vaihtoehtoisesti rauhallinen ravintola niille, joita ei ohjelmat kiinnostaneet. Iso hotelli ja ison hotellin palvelut sekä vaihtoehdot, mutta ei tullut missään vaiheessa olo, että ihmisiä olisi ollut liikaa. Kaikille löytyi omiin mieltymyksiin ja vireystilaan aina sopivaa tekemistä tai rauhaa.
-
Huoneessa ei ollut minkäänlaista infoa/ohjeita hotellista ja esim. huoneen kassakaapin käytön ohjeita. Vastaanotossa oli QR-koodi, josta sai ladattua hotellin yleisiä tietoja, mutta muuten piti kaikki käydä erikseen kysymässä vastaanotosta. Huoneen siivous kohtalainen.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


7 10:stä

+
Sviitissä oli hyvin tilaa
-
Olimme varanneet kaksi sviittiä. Maksoimme siten, että toisessa sviitissä kaksi henkeä ja toisessa kaksi aikuista ja kaksi lasta. Matkalipuissa meidät oli jaettu kolme ja kolme. Soitin teidän virkailijalle ja hän sanoi ettei tuolla ole väliä. Päästyämme perille hotelli oli jakanut meidät 3 ja 3. Saimme pitkään neuvotella että saimme 2 ja 4 jaon sviitteihin. Käsittämätöntä, että ei meinaa saada sitä mistä on maksanut.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


3 10:stä

+
Huoneistossa sijainti merelle päin vaikka olikin ensimmäisessä kerroksessa.
-
Hissejä sai odottaa jatkuvasti,yleisissä tiloissa ei minkäänlaista äänieristystä kuten ei myöskään huoneistossa,vessat epäsiistejä,kukaan ei valvonut ns.pukeutumiskoodia illalliselle tai ei ainakaan puuttunut siihen.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


9 10:stä

+
Ruoka oli hyvää. Suurin osa henkilökunnasta ystävällisiä. Lisäpalvelut esim 7D-leffateatteri iso plussa.
-
Allaspyyhkeiden vaihto ja a la carten varaus tehty turhan hankalaksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-13


10 10:stä

+
Ilmastointi oli huoneistossa todella hyvä. Huoneistossamme oli hyvä pohjaratkaisu ja toimiva. Kokonaisuudessaan erittäin siisti ja viihtyisä hotelli.
-
Vastasi hyvin odotuksia ja jopa enemmänkin. Ainut että esim. huoneistossa ei ollut wifistä mainintaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


7 10:stä

+
Hyvä ilmastointi, siisti huone.
-
Hotelli oli liian suuri, hissit eivät vetäneet. Ruoka ei ollut maistuvaa. Omassa huoneessa paljon muurahaisia.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


8 10:stä

+
Ilmastointi laaja valikoima syömistä ja juomista kulku meren rantaan.
-
Yleisten vessojen siisteys. Osaa vessoista ei saanut lukkoon. Minibaari täydennystä piti pari kertaa pyytää. Joku mahatauti kiersi hotellille. Se meinas pilata koko reissun. Meitä oli 18 hengen sakki joista viis sairastui maitohappobakteereista, käsideseistä ynnämuista varatoimenpiteistä riippumatta. Loppuviikosta pääravintolaan ilmestyi lappu että tautia on liikkeellä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


8 10:stä

+
-
Uimaaltaat pienet.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


8 10:stä

+
Kaikki oli hyvää, paitsi muurahaiset.
-
Allas alue täynnä ja musiikki soi liian kovalla altaalla ja illalla baarissa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

1999 arvostelua
Erinomainen
 
1078
Erittäin hyvä
 
465
Hyvä
 
242
Ei kovin hyvä
 
106
Huono
 
108

Viimeisimmät 5 arviota

14.9.2023

Kirjoittanut tapio51

Pettymys

Aikaisempiin käynteihin verrattuna huoneiden siivous oli laskenut huomattavasti. Vaikutti siltä että vain sängyt pedattiin ja välillä ei edes niitä. Käsi ja kylpypyyhkeet olisivat olleet kokonaan vaihdettavia jo ajat sitten. Lakanoiden vaihdon kanssa oli pientä kommervenkkiä. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta kuten aina aikaisemminkin. Ruokailu oli aivan kaaottista kun aikuiset ja lapset ryntäilivät suin päin. Iltaruokailuun pitäisi miehillä olla pitkät housut oliko kellään? paitsi mies tarjoilijoilla. Hotelli menetti arvostustani mutta ainahan voi parantaa. Sänkyjen patjat alkavat olla jo vaihdon tarpeessa. Huomaa että viiden vuoden aukiolon jälkeen on syytä alkaa uusimaan kuluvia tuotteita. Aurinkovuoteita oli hyvin saatavilla ja niitä oli kyllä jonkin verran uusittu.

 
4.11.2021

Kirjoittanut Matkamato Tampere, Suomi

Hyvä hinta-laatusuhde (Great price-quality-ratio)

Yleisesti ruoka oli hyvää ja siinä oli riittävästi vaihtelua. Myös kasvissyöjille löytyi vaihtoehtoja, mutta vaihtelua oli vähemmän. Kahdessa kokeilemassamme teemaravintolassa ruuan määrä oli turhan iso kahdelle ja olisimme kaivanneet panostusta määrän sijasta laatuun. Kalaravintolaa voimme tosin suositella. Baarista sai myös hyviä drinkkejä. Muuta: +yleissiisteys +palvelu hyvää ja asiallista +ilmaiset aktiviteetit (tennis, ping pong, sali) +hyvä sijainti lähellä rantaa ja Rodoksen kaupunkiinkin on kohtuullinen kävelymatka -aurinkotuolit loppuu nopeasti kesken -sisätilat olisivat voineet olla viihtyisämmät Vinkki: Purjelautailusta kiinnostuneiden kannattaa kävellä Surfers Paradise-kojulle (<1km) hotellin edessä olevan sijaan. Siellä on huokeammat hinnat ja parempi palvelu.

 
28.7.2021

Kirjoittanut Woman0976 Tampere, Suomi

Tyylikäs ja siisti hotelli!

Oikein hyvä kokemus Akti Imperialista! Hotelli on todella suuri ja pelkäsimme hissien olevan ongelma, koska huoneemme oli ylimmässä kerroksessa. Hissejä oli kuitenkin useita ja ne oli jaoteltu kerrosten mukaan. Meidät 9-kerrokseen vievissä kolmessa hississä pääsi vain kerroksiin 7-9 sekä aulaan että uima-allaskerrokseen. Näin ollen turha pysähtely ja sahailu väheni ja hissiä ei tarvinnut odotella kohtuuttomia aikoja koskaan. Yleensä sen sai hyvin nopeasti. Huone oli sviitti olohuoneella ja makuuhuoneella. Olohuoneen sohvasta oli tehty kaksi runkopatjasänkyä. Nämä olivat lisävuoteita ja sellaisiksi poikkeuksellisen hyviä. Makuuhuoneessa oli laadukas ja sopivasti pehmeä parisänky. Parasta oli kuitenkin se, että kummassakin huoneessa oli oma ilmastointilaite, jotka sai säätää kummankin omaan lämpötilaansa. Huone oli kaikinpuolin hyväkuntoinen ja siisti muiltakin osin. Ruokaa oli runsaasti tarjolla. Pääravintolan lisäksi hotellista löytyy neljä ala cartea ja kaksi allasbaaria, joista saa mm. maukasta pizzaa suoraan pizzauunista. All inclusive oli aidosti kattava ja lompakkoa ei tarvinnut avata syömisten tai juomisten päälle. Minibaarikin täyttyi päivittäin. Hotellin ranta oli pikkukiveä, eikä mikään huippupaikka uimiseen, mutta rannalla olevat tuolit kuuluivat all inclusiveen kuten myös rantabaari. Pääuima-allasalue oli heinäkuussa turhankin kuuma oleiluun ja vesi lämmennyt liiaksi meidän mielestä, joten viihdyimme musiikittomalla (ah, ihana hiljaisuus, ei jumputusta...), tuulisemmalla ja viileämmän veden sivualtaalla. Toisaalta keväällä ja myöhemmin syksyllä suojaisampi ja lämpimämpi pääallas lienee parempi paikka.

 
10.10.2019

Kirjoittanut tapsa51 Suomi

Kolmas kerta hotellissa

Hyvä maku on jäänyt joka kerrasta käydessämme Akti Imperial hotellissa. Aamiainen on runsas ja monipuolinen samoin lounas ja illallinen. Voit varata pöydät myös Kreikkalaisesta-, Italialaisesta- sekä Aasialaisestaravintolasta. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta ja homma on hyvin hanskassa. Olimme syys-lokakuun vaihteessa 2019. Meitä muistettiin hotellin puolesta huoneeseen tuodulla kuohuviini pullolla ja makeisilla sekä vielä yllätyslahjalla. Erityisen SUURI KIITOS KYRIAKOS nimiselle herralle. Näkemisiin seuraavaan kertaan.

 
31.5.2019

Kirjoittanut tapsa51 Suomi

Halu palata uudestaan

Toinen kerta hotellissa, henkilökunta ja palvelu toimi moitteetomasti niin kuin ensimmmäiselläkin kerralla. Ruoka on erittäin hyvää ja monipuolista ja niin myös salaatit. Ohjelmaa oli joka ilta joka iltaohjelmista pitää. Huone oli siisti jä näkymät sieltä hienot. Teemaravintoloissa oli tasokas ruoka, mutta kolmelle tuntui joskus annokset melko pieniltä, tosin jos nälkä jäi niin oli mahdollisuus mennä kahteen muuhun ravintolaan täyttämään vatsaan jäänyt tyhjä kolo. Syyskuussa palaamme taas hotelliin kolmen Suomalaisen voimin. Hissejä oli tullut lisää ja ne toimivat hyvin alkukankeuden jälkeen. Hotelli on hiljainen joten yöt saa nukkua rauhassa.