St George Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

St George Resortissa majoitut Archangelosissa tilavissa ja mukavissa kahden hengen huoneissa. Hotellilla on viihtyisä allasalue puutarhassa ja allasbaari, josta voit nauttia kahvista varjossa. Tervetuloa tähän hotelliin, joka sijaitsee turistialueiden ulkopuolella!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Symppis työntekijät.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 45 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 4,5 km
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli St George Resort sijaitsee Archangelosissa, joka on perinteinen kreikkalainen kylä hieman kauempana rannikosta ja matkailijoiden suosimista alueista. Hotellilla on viihtyisä allasalue, jossa erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Baari.

Maksuton wifi koko hotellissa. Paikallisliikennettä hotellin ympärillä. Archangelosin keskustaan on 1,2 kilometriä. Kolymbian rannalle, joka on lähin isompi lomakohde, on reilu 8 kilometriä hotellilta.

Lähin ranta on Stegna Beach, joka sijaitsee noin 4,5 kilometrin päässä hotellilta. Stegna Beach on yksi Rodoksen rauhallisimmista rannoista, jota reunustaa manteli- ja sitruunapuut. Vesi on kirkasta ja tyyntä, täydellistä uimiseen ja snorklailuun. Rannalla on muutama kahvila ja taverna, sekä aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hotelli sijaitsee Archangelosin kylässä, noin 4,5 kilometrin päässä rannalta.

Hotellit Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Tervetuloa suosittuun Mythos Beach Resortiin! Hotellissa on Apollon oma lastenkerho ja uimakoulut, ja hotellin ravintolassa on lapsille oma buffet. Huoneet ovat viihtyisiä ja modernisti sisustettuja ja ravintolat tarjoilevat maistuvia ruokia. Allasalueilla on runsaasti tilaa ja meri on käden ulottuvilla. Perheystävällinen hotelli soveltuu erinomaisesti myös ilman lapsia matkustaville aikuisille: varaa juniorsviitti omalla altaalla.

Kolymbia Star

Kolymbia Star on perheomisteinen hotelli jossa hintaan sisältyy All Inclusive. Hotellissa on viihtyistä allasalue ja vesiliukumäkiä niin pienille kuin suurille vesipedoille. Tarjolla on mukavia huoneita rauhallisessa ympäristössä sekä kävelymatka keskustaan.

Lutania Beach

Tervetuloa Lutania Beachiin – viihtyisään All Inclusive -hotelliin aivan Kolymbian rannalla! Täällä on hieno allasalue, josta on upeat näkymät kohti merta.

Levante – powered by Playitas

Levante – powered by Playitas on urheiluhotelli täydellisellä sijainnilla Afandoun rannalla, joka sopii aktiivisen loman viettoon luonnonkauniissa ympäristössä. Täällä on monipuolinen aktiviteettivalikoima, ihania altaita ja ravintoloita, joissa on tarjolla terveellistä ja laadukasta ruokaa. Halusitpa pelata padelia, tennistä, pyöräillä, käydä kuntosalilla tai osallistua ryhmäliikuntatunneille, olet saapunut oikeaan kohteeseen.

Sentido Asterias Beach Resort

Tervetuloa Sentido Asterias Beach Resortiin, hienoon hotelliin, jossa on korkeat mukavuudet ja palvelut sekä pariskunnille että perheille. Tämä on moderni hotelli rauhallisessa ympäristössä, aivan kauniilla Afandoun rannalla Rodoksen itärannikolla. Täällä odottaa ihana allasalue ja hiljaiset päivät auringossa.