Sentido Asterias Beach Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa Sentido Asterias Beach Resortiin, hienoon hotelliin, jossa on korkeat mukavuudet ja palvelut sekä pariskunnille että perheille. Tämä on moderni hotelli rauhallisessa ympäristössä, aivan kauniilla Afandoun rannalla Rodoksen itärannikolla. Täällä odottaa ihana allasalue ja hiljaiset päivät auringossa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,3 10:stä
Perustuu 78 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 817 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aivan rannalla

Sentido Asterias Beach Resort sijaitsee aivan kauniilla Afandon rannalla, ja siellä on ihana allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Pienemmille lapsille on myös erillinen lastenallas, jossa on pieni vesiliukumäki. Hotellilla on myös vain aikuisille tarkoitettu allas. Allaspyyhkeet ja allasbaari.

Useita ravintoloita ja baareja

Hotellissa on buffetravintola Erato, joka tarjoilee paikallisia sekä kansainvälisiä annoksia, sekä à la carte -ravintola Enotica. Useita erilaisia baareja

Urheilu ja liikunta

Hotellilla on kuntosali ja tenniskenttä (varusteet saatavilla vastaanotosta, iltavalaistus maksua vastaan). Boccia, koripallo, rantalentopallo ja pöytätennis.

Hotellilla on myös lisämaksusta suuri spa, missä sauna ja sisäallas

Muuta hotellista

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta; päärakennus ja kuusi bungalowmaista rakennusta, joissa huoneet sijaitsevat.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat syövät lapset 2-12 vuotta maksutta.

Puolihoitoon sisältyy aamiais- ja illallispöytä ravintola Eratossa. Ruokajuomat lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.00.
 • Välipaloja, klo 11.00-17.00 ja klo 23.00-23.30.
 • Jäätelöä, klo 11.00-18.00.
 • Kahvia/teetä ja kakkua, klo 16.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

 • Bussipysäkki hotellin vieressä.
 • Portaita ja korkeuseroja hotellialueella.
 • Paikallisliikennettä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Tervetuloa suosittuun Mythos Beach Resortiin! Hotellissa on Apollon oma lastenkerho ja uimakoulut, ja hotellin ravintolassa on lapsille oma buffet. Huoneet ovat viihtyisiä ja modernisti sisustettuja ja ravintolat tarjoilevat maistuvia ruokia. Allasalueilla on runsaasti tilaa ja meri on käden ulottuvilla. Perheystävällinen hotelli soveltuu erinomaisesti myös ilman lapsia matkustaville aikuisille: varaa juniorsviitti omalla altaalla. Kesään 2023 mennessä koko hotelli ja sen huoneet/huoneistot tullaan remontoimaan.

Kolymbia Star

Kolymbia Star on perheomisteinen hotelli jossa hintaan sisältyy All Inclusive. Hotellissa on viihtyistä allasalue ja vesiliukumäkiä niin pienille kuin suurille vesipedoille. Tarjolla on mukavia huoneita rauhallisessa ympäristössä sekä kävelymatka keskustaan.

Lutania Beach

Tervetuloa Lutania Beachiin – viihtyisään All Inclusive -hotelliin aivan Kolymbian rannalla! Täällä on hieno allasalue, josta on upeat näkymät kohti merta.

Levante – powered by Playitas

Levante – powered by Playitas on urheiluhotelli täydellisellä sijainnilla Afandoun rannalla, joka sopii aktiivisen loman viettoon luonnonkauniissa ympäristössä. Täällä on monipuolinen aktiviteettivalikoima, ihania altaita ja ravintoloita, joissa on tarjolla terveellistä ja laadukasta ruokaa. Halusitpa pelata padelia, tennistä, pyöräillä, käydä kuntosalilla tai osallistua ryhmäliikuntatunneille, olet saapunut oikeaan kohteeseen.

St George Resort

St George Resortissa majoitut Archangelosissa tilavissa ja mukavissa kahden hengen huoneissa. Hotellilla on viihtyisä allasalue puutarhassa ja allasbaari, josta voit nauttia kahvista varjossa. Tervetuloa tähän hotelliin, joka sijaitsee turistialueiden ulkopuolella!