Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 1952 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-27


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


8 10:stä

+
Paljon altaita. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Siisteys. Ihana merenranta. Tosi hyvä aamupala. Hyvä ruoka, silloin kun ravintolat oli auki.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


9 10:stä

+
Huoneisto oli iso ja säilytystilaa oli runsaasti ja keittiön varustelu hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


10 10:stä

+
Ihana aamupala, vesijumpat, allas-alueet, päivittäinen siivous. Kaikki!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


10 10:stä

+
koko, siisteys, palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


8 10:stä

+
Hyvä määrä aurinkotuoleja altailla. Ystävällinen palvelu allasbaarissa. Lapsille paljon tekemistä. Ihanat hotellin työntekijöiden kissat.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


6 10:stä

+
hyvät sängyt
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


8 10:stä

+
Tilava ja asianmukainen
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mythos Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

713 arvostelua
Erinomainen
 
435
Erittäin hyvä
 
213
Hyvä
 
49
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

30.9.2019

Kirjoittanut Heli L

Pettymys

Allas alue oli hieno. Hotelli siisti. Kaiken ikäisille uimareille puuhaa ja sesonkiaikana oli usein iltaohjelmaakin. Allin oli surkea, siihen kuuluvat juomat todella huonoja. Ruoka oli näyttävästi esillä ja artikkeleita paljon. Tasoltaan ruoka oli huonoa ja mautonta. En suosittele. Ihana spa osasto ja todella ystävälliset ja ammattitaitoiset hierojat!

 
24.9.2019

Kirjoittanut MikkoVee87 Espoo, Suomi

Viikko ilman lapsia

Ykkösluokan hotelli aiempiin matkatoimistojen hotelleihin verrattuna. Esittelytekstit Apollon sivuilla pitävät paikkansa ja kuvat eivät valehtele. Mitoitus kunnossa sekä allasalueella että ruokailuissa

 
11.5.2019

Kirjoittanut Piipi11

Ihana loma takana

Kaikin puolin siisti, tyylikäs ja lapsiystävällinen hotelli. Huone siisti ja hyvät sängyt. Suuri allasalue, pienille lapsille oma allas ja leikkipuisto myös hyvä pienemmille lapsille. Plussaa lämmitetty ulko- ja sisäallas, muut altaat olivat vielä aika viileitä toukokuun alussa. Ranta myöskin hyvä. Ruoka oli hyvää ja monipuolista all inclusivessa. Hyvät juomat myös. Kohteliaat tarjoilijat ja henkilökunta. Muita ravintoloita ei ihan lähistöllä niin puolihoito tai all inclusive kannattaa ottaa. Muutenkin hotelli sijaitsee aika syrjässä, mutta vuokrasimme auton muutamaksi päiväksi niin sijaintikaan ei meitä haitannut kun pääsimme näkemään paljon paikkoja ajellen. Autovuokraamon edustaja ja pieni myymälä hotellilla, toinen pieni kauppa aivan hotellin lähellä jossa lähinnä matkamuistoja, leluja tms. Tosi hyvä kun lähtöselvityksen sai tehdä lähtöaamuna jo hotellilla ja veivät laukut kentälle jo etukäteen. Olimme tyytyväisiä ja vietimme ihanan loman!

 
25.5.2018

Kirjoittanut MariaV8328

Hyvä perhehotelli

Hotelli siisti ja lapsiperheille soveltuva allasalueineen. Meillä kaksio allasnäkymällä, joka kruunasi loman. Otimme allinclusiven ja ruoka oli tosi vaihtelevaa. Lounaalla ruoan taso alhaisempi, mutta illalliseen olimme hyvin tyytyväisiä. Allasbaarista sai myös välipaloja. Juomat, jotka sisältyi täysihoitoon surkeita, siitä iso miinus. Osa henkilökunnasta todella sydämmellisiä, osa taas niin ”kyllästyneitä” työhönsä. Se harmitti. Ranta hotellilla kivinen ( silti upea, vähän aaltoja) ja lämmintä vettä niin altaassa kuin meressäkin jo toukokuussa. Rannalla ei palveluita muttei haitannut meitä. Käytimme hotellin Spa:ta, joka hintavahko, mutta korvaa kyllä palvelullaan täysin. Otimme lapselle hieronnan ja palvelu/huomioiminen 10+++ . Nainen siellä todella sydämmellinen. Ilman tätä hotelli olisi saanut 3 tähteä. En tulisi toista kertaa (kuten yleensä ikinä samaan kohteeseen), mutta voin suositella lapsen kanssa matkustaville. Rhodos itsessään kaunis paikka oliivipuineen.

 
28.10.2016

Kirjoittanut m_tti Oulu, Finland

Hyvä huone, ruoka, allasalue

Huoneessa oli kaikki kohdallaan: ilmastointi toimi, perusasiat olivat kunnossa. Jääkaappi tosin piti niin kovaa meteliä, ettei siinä huvittanut pitää päällä. All-inclusive ei alkanut kyllästyttää viikossa - "greek grill" oli mielestäni tosi hyvä: gyrosta, grillattua kanaa, kalaa, vartaita.Lähinnä rantaa oleva kahvila oli rennoin ja mukavin tunnelmaltaan, kiva paikka aikuisille juoda drinkki hienossa maisemassa. lapsia siellä ei pääasiassa ollut. Lista toisessa allasbaarissa oli aika lyhyt mutta gyros oli maukas. Hotellissa oli yllättävän hyvä kauppa jossa myytiin aiheeseen kuuluvaa tavaraa suht ok hintaan (esim vesipatja 10euroa). Lakkeja, sandaaleita, aurinkorasvaa ja muuta oli. Ruokaa tai kaljaa ei tullut all-inclusiven takia sieltä ostettua mutta sekin varmaan oli suhteellisen Ok hinnassa. Allasalue oli miellyttävä, syyskuun alussa ei ollut vaikeuksia saada tuoleja vaikka hotellissa oli kyllä porukkaa. Hieno idea oli kompura vesilelujen täyttämistä varten allasalueen nurkassa. Liukumäkiä tai vastaavia on vain alle kouluikäisille. Hotellin rannallakin oli ihan kiva uida, ranta oli ihan kaunis mutta kivikko oli kyllä vähän hankala. 6- ja 4-vuotias viihtyivät lastenkerhossa. Ainakin tuona viikkona oli suomenkielinen ohjaaja melkein joka kerralla. Kerrat jolloin hän ei ollut paikalle ilmoitettiin etukäteen. Lapset halusivat kerhoon vaikka suomalainen ohjaaja oli poissa. "me voidaan vaan matkia mitä muut lapset tekee", oli kuusivuotiaan kommentti. Paikalla oli autovuokraamon edustaja, Octavia maksoi 70e/päivä. check-in hotellissa oli mahtava idea. Lentokentän edustaja tuli hotelliin tekemään check-inin ja vei isot matkalaukut mukanaan ennen varsinaista lentokenttäbussia.