Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa on tv, pieni jääkaappi, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone sivurakenneuksessa

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa, lähellä 25-metrin allasta ja noin 500 metrin päässä rannalta. 2-3 hengen huoneissa lisävuode mahdollisuus vuodesohvasta. 2-4 hengen huoneissa kerrossänky kahdelle. Kaikissa huoneissa tv, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeita rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Viihtyisiä ja tilavia perhehuoneita, joissa makuuhuoneen ja olohuoneen jakaa liukuovi. Parivuode makuuhuoneen puolella, ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneen puolella. Tv. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Joiltain parvekkeilta on merinäköala, rajoitettu merinäköala tai näkymä altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 51 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.