Kokemuksia Levante Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 441 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet, monta uima-allasta , runsas ja monipuolinen aamupala sekä päivällinen
-
Hotellin rannassa rikkinäiset ja jopa vaaralliset lankkupolut! Hotellin läheisyydessä ranta ja lenkkipolku/-tie roskainen; muovia, jätekasoja ym. Hoitamaton ja epäsiisti ympäristö ei ehkä kuulu hotellille, mutta piittaamattomuus ympäristöstä vaikuttaa viihtyvyyteen ja matkakohteen houkuttavuuteen paljon.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


8 10:stä

+
Paljon aktiviteettia Ilmaiset pyörät
-
Hotelli on vähän kolkko Aamupalalle smoothie vaihtoehtoja enemmän/ tuorepuuroa

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


9 10:stä

+
Sijainti, rauhallinen näin lokakuussa
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


9 10:stä

+
Sporthotelli kuten luvattiin, runsaasti aktiviteetteja tarjolla, runsas ja hyvä ruoka, hyvä ranta, erinomainen 25 m allas, rauhallinen sijainti. Sesongin ulkopuolella miellyttävän väljää.
-
Esitteen mukaan hotellista voi lainata polkupyöriä alle 16 v aikuisten seurassa - todellisuudessa polkupyöräfirmalla on sääntönä 13 v alaikäraja. Sen tulisi olla informaatiossa näkyvillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

+
Tilava alue ja isot ja monet uima-altaat. Allasbaarissa hyvä lounasmenu. Huone tilava ja runsaasti säilytystilaa ja vaateripustimia ennennäkemätön määrä. Jääkaappi oikea jääkaappi eikä mikään minibaari.
-
Aamuvarhaisella ei ollut ulkona valaistusta esim. vähän ennen seitsemää poislähtiessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


9 10:stä

+
Hyvät urheilu mahdollisuudet, allasalue ja ruuat
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


9 10:stä

+
Isot allasalueet ja ehdoton plussa K-18 allas! Hyvä aamiaisbuffet.
-
Huoneemme oli sisäpihalle ja näkymä suoraan sisääntulon katolle! Terassilla ollessa sekä edessä ja sivulla saimme ihastella kattoa, mikä ei ollut kovinkaan kiva. Arvosteluja lukiessa pohjoismaalaiset yleensä laitetaankin näihin huonompiin huoneisiin ja briteille annetaan parhaat palat. Huoneessamme oli myös jokin sisiliskon kaltainen otus monena päivänä. Sanoimme tästä ja vasta lähtöaamuna käytiin myrkyttämässä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-02


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Levante Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

869 arvostelua
Erinomainen
 
612
Erittäin hyvä
 
170
Hyvä
 
55
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2019

Kirjoittanut Syyskuu2017 Helsinki, Suomi

Aktiivisella syyslomalla

Hotelli on siisti mutta ehkä vähän kaipaa jo päivitystä. Hotellin vastaanotossa 5 tähteä mutta mielestäni kolme tähteä. Aktiviteetit ja ranta on parasta. Ruoka on keskinkertaista ja välillä jopa huonoa. Maksoimme täyshoidosta 750euroa mutta jostain syystä kalaruoka ja äyriäiset ei kuulu tähän. Myös juomista saa maksaa erikseen. Skandinaavit on majoitettu nuoren brittihenkilökunnan kanssa samaan rakennukseen ja välillä se on häiritsevää.

 
5.6.2017

Kirjoittanut DLauberg

Viikon loma

Olimme lomalla apollomatkojen kautta. Saavuimme hotelliin yömyöhään koska lento oli vasta yöllä perillä. Parkkipaikalla haisi järkyttävä viemärin tuoksu koska kreikassa ei ole toimivaa viemärijärjestelmää eli siis vessaan ei saa heittää paperia. Vastaanotossa oli ystävällinen nuori britti, joka kertoi että meitä odottaa jääkaapissa ruoka koska emme ehtineet illalliselle. Huoneeseen saapuessamme avasin jääkaapin jossa meitä odotti paahtoleivän siivu! Kyllä, paahtoleipä voilla ja juustoviipaleella. Aulasta ei saanut ostettua mitään emmekä viittineet lähteä yöllä kaupungille etsimään ruokaa joten odotimme aamupalaan asti. Huone oli tilava ja siisti. Ilmastointi toimi erittäin hyvin. Ainut miinus huoneessa oli sen sijainti. Luulin huoneemme olevan altaalle päin mutta se olikin sivurakennuksessa tenniskentälle päin. Ilmeisesti muut kuin brittiasiakkaat sijoitetaan tänne jos on ostanut pakettimatkan niin kuin me. Hotelli on mark warner konserniin kuuluva, joka tarkoittaa sitä että hotelli oli täynnä brittejä. Brittitennisohjaajia, brittisurffareita, brittiohjaajia sekä tietysti lähinnä brittituristeja. Hotellin rannalla ei ole pehmeää hiekkaa vaan kivirantaa joten suosittelen uimakenkiä tai sandaaleja. Läheiseen kolymbian kylään on kävelymatka josta löytyy ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kaupoissa suunnilleen samat hinnat kuin suomessa ja paljon feikkituotteita kuten adidas.

 
2.4.2021

Kirjoittanut Sunsea77777

WATCH OUT - BOOKING TRICKERY !

Just wanted to warn anybody thinking of booking this resort for 2021 that Mark Warner is playing the old trick of "one room left" when you click on 'BOOK' . They are of course trying to get you to rush into booking that last room. You will probably be aware that many travel companies have used this ploy in past years. The travel authorities disapprove of this practice but never seem to stop it. My point is that in 2021 when the travel industry needs to build pubic confidence, that it is a shame the Mark Warner wants to devalue its brand with this shoddy practice.

 
13.12.2020

Kirjoittanut worktops Wadhurst, Yhdistynyt kuningaskunta

could be so good

We had an OK room with a seaview. Covid obviously affected the atmosphere in evenings, we were often in bed by 9pm. This could be such a great club but unfortunately the food was the worst we had ever had on that sort of holiday. We struggled to find anything edible, we ended up eating out a lot. Please less food, better quality. The club is big the pools are great the layout good. It wasn't full when we went but we still struggled to get a bike when we wanted, you had to pre book. The staff were helpful and nice. I don't understand why MW / Neilson still allow smokers by the pool, when it gets windy [ which is what you want on a sailing holiday]the ashtrays were being blown into the lovely pool, disgusting.

 
3.11.2020

Kirjoittanut cnh2018 Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta

Well done Mark Warner and Levante!

We were very lucky to make it away again this October. The hotel and staff were extremely helpful and engaging to try and ensure that all guests had a super time. In a year where travel has been so heavily impacted by the pandemic both MW and local staff worked extremely hard to give us a great time. One needs to be pragmatic about what to expect and a little queuing is to be expected when the team are trying hard to adapt to the tougher conditions and in the grand scheme of things it all worked out extremely well. Top marks go especially to Mika and her team (who seem to be working all hours!) and should really be commended for their efforts and dedication to the guests. All of the MW activities were laid on as in previous years and to be honest one felt very secure in the environment at Levante. The children had a super time, they used much of the waterfront activities and we all felt extremely fortunate to be back in familiar surroundings (for the 4th visit) and will certainly be looking to make it 5! Well done Mark Warner for putting on a great holiday in such tough times!