Kolymbia Star

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Kolymbia Star on perheomisteinen hotelli jossa hintaan sisältyy puolihoito. Hotellissa on viihtyistä allasalue ja vesiliukumäkiä niin pienille kuin suurille vesipedoille. Tarjolla on mukavia huoneita rauhallisessa ympäristössä sekä kävelymatka keskustaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 6 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1434 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kolymbia Star on perheomisteinen hotelli Kolymbian reunamilla. Kolme viihtyisää allasaluella. Erillinen lastenallas vesileikkejä varten, allas vesiliukumäillä ja rentoutumisallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Suuriin vesiliukumäkiin on 7 vuoden ikäraja ja minipituusrajoitus 120 cm. Allas-/snackbaari allasalueella, jossa on vesiliukumäkiä.

Buffetravintola ja à la carte-ravintola, jossa on tarjolla kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Iltaisin ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista. Aulabaari televisiolla, jossa näytetään urheilua.

Maksuton wifi koko hotellissa. Biljardi ja tennis lisämaksusta. Maksuton pöytätennis. Kuntosali ja jooga lisämaksusta sisarhotelli Casa Cookissa (ikäraja 16-vuotta). Spa-hoitoja varattavissa sisarthotelli Sentido Port Royalissa (lisämaksusta). Lähellä bussipysäkki. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito, johon sisältyy aamiais- ja illallispöytä. All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa All Inclusiven 2-11 -vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa