Kolymbia Star

Lennot Helsingistä mukavasti Apollon oman lentoyhtiön siivin. 

Kolymbia Star on perheomisteinen hotelli jossa hintaan sisältyy puolihoito. Hotellissa on viihtyistä allasalue ja vesiliukumäkiä niin pienille kuin suurille vesipedoille. Tarjolla on mukavia huoneita rauhallisessa ympäristössä sekä kävelymatka keskustaan.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1354 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kolymbia Star on perheomisteinen hotelli Kolymbian reunamilla. Kolme viihtyisää allasaluella. Erillinen lastenallas vesileikkejä varten, allas vesiliukumäillä ja rentoutumisallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Suuriin vesiliukumäkiin on 7 vuoden ikäraja ja minipituusrajoitus 120 cm. Allas-/snackbaari allasalueella, jossa on vesiliukumäkiä.

Buffetravintola ja à la carte-ravintola, jossa on tarjolla kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Iltaisin ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista. Aulabaari televisiolla, jossa näytetään urheilua.

Maksuton wifi koko hotellissa. Biljardi ja tennis lisämaksusta. Maksuton pöytätennis. Kuntosali ja jooga lisämaksusta sisarhotelli Casa Cookissa (ikäraja 16-vuotta). Spa-hoitoja varattavissa sisarthotelli Sentido Port Royalissa (lisämaksusta). Lähellä bussipysäkki. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito, johon sisältyy aamiais- ja illallispöytä. All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa All Inclusiven 2-11 -vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa