Pserimos

  • Uutuus!
  • Kauniita rantoja ja kirkas meri
  • Lähellä Kosia ja Kalymnosta

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollon henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Pserimos on yksi Kreikan helmistä; täällä vietät rentouttavaa lomaa nauttien kirkkaasta merivedestä kukkuloiden kohotessa taustalla. Mikäli haluat tutustua ympäristöön, voit kävellä saaren ympäri parissa tunnissa. Päivisin satamasta kulkee muutamia veneyhteyksiä Kosille tai Kalymnokselle.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Suositut hotellit, Pserimos

Lisätiedot Pserimos

Ravintolat

Illallinen maksaa noin 8 €/hlö. Olut maksaa noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Kosin lentokentältä satamaan kestää noin 15 minuuttia. Matkustajat, jotka saapuvat päiväsaikaan, saattavat joutua odottamaan Kosin satamassa 1-2 tuntia. Venematka kestää noin 30 minuuttia. Pserimoksella odottaa auto, joka kuljettaa matkatavarat (sekä ne matkustajat jotka haluavat) hotellille noin 200 metrin päähän. Huomioithan, että veneeseen ei voi ostaa lippua kohteessa, vaan kuljetus tulee varata ennakkoon. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat

Saaren pääranta Avlakia sijaitsee sataman vieressä. Matalalla rannalla hiekka on pehmeää ja vesi kristallinkirskasta. Puolen tunnin kävelymatkan päässä, saaren pohjoispuolella on Vathyn uimapoukama. Marathounda on toinen, pieni kiviranta pohjoisrannikolla.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 13°c
helmi 13°c
maalis 16°c
huhti 19°c
touko 23°c
kesä 28°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 27°c
loka 23°c
marras 18°c
joulu 15°c

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus