Parosland

Oliivipuiden ympäröimä Parosland sijaitsee rauhallisella paikalla Alykissa. Viihtyisässä hotellissa on mukava allasalue. Kävelymatka hienolle hiekkarannalle, jossa meri on kristallinkirkas.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneia 1-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uima-allas
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 261 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Paroslandissa on viihtyisä allasalue. Allas, jossa on eristämätön, matalampi osa. Altaan syvyys vaihtelee 0,75-2,3 metrin välillä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Allasbaari ja ravintola, joka sijaitsee lähellä vastaanottoa. Kreikkalainen aamiaispöytä.

Pieni, maksuton kuntosali, joka on avoinna iltapäivisin ja iltaisin. Pieni leikkipaikka. Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja maksuton tallelokero vastaanotossa. Mahdollisuus pyörävuokraukseen. Noin 800 metriä keskustaan ja Alykin rannalle. Keskustassa on pieniä kalastusveneitä, jotka on kiinnitetty laituriin. Noin 15 km saaren pääkohteeseen Parikiaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.

Hotellit Paros

Captain Nicolas

Captain Nicolas on pidetty hotelli Naoussassa, ja majoitut täällä rauhallisessa ympäristössä lähellä rantaa. Täällä pääset nauttimaan lomasta oliivilehtojen katveessa, ja voit rentoutua hotellialueen aurinkoterassilla.

Contaratos Beach

Contaratos Beach sijaitsee aivan Naoussan rannalla. Täällä majoitut viihtyisissä kahden hengen huoneissa. Nauti aurinkoisista lomapäivistä hotellin viereisellä rannalla, tai hotellin allasalueella, jossa on merivesiallas, allasbaari ja jacuzzi.

Pandrossos

Pandrossosissa majoitut lähellä Parikian keskustaa, satamaa ja satamakatua. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta, mutta voit myös rentoutua hotellin pienellä allasalueella ja nauttia kylmiä juomia allasbaarista.

Parian Boutique

Parian Boutiquessa majoitut valoisissa huoneissa vain kivenheiton päässä rannalta Naoussassa. Vietä lomapäiviä kauniilla rannalla tai kiertele Naoussassa ja pysähdy kahville kylän viihtyisiin tavernoihin.

Panorama (Paros)

Viihtyisä Panorama sijaitsee vehreässä ympäristössä Parikian laitamilla ja se koostuu useista pienemmistä rakennuksista. Päivisin voit rentoutua vehreässä puutarhassa tai kävellä läheiselle rannalle. Iltaisin voit ottaa suunnan kohti satamakadun kahviloita ja tavernoja.

Narges

Tervetuloa hotelli Nargesiin suositulla Alykin alueella Paroksen eteläpuolella. Nauti rentouttavasta ympäristöstä ja läheisestä rannasta. Hotellilla on buffetravintola, allas, lastenallas ja useita baareja.