Paros Bay

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Paros Bay sijaitsee erinomaisella paikalla suositulla Parasporos Beachilla. Nauti merinäköalasta allasalueella ja herkullisista välimerellisistä annoksista ravintolassa. Mikäli kaipaat hemmottelua, tarjolla on hierontaa sekä rentouttavaa joogaa. Hotelli sijaitsee lähellä Parikiaa ja Naoussan pittoreskia kylää, jossa on mukavia ravintoloita ja kauppoja.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 455 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Paros Bay sijaitsee mukavalla paikalla Parasporos Beachin rannalla. Allasalueelta kimmeltää meri ja täältä löytyy suuri allas, aurinkotuoleja sekä -varjoja. Rannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös rantabaari, josta ovi ostaa juotavaa.

Hotellin ravintolasta ja upea näkymä rannalle ja merelle. Tarjolla on kreikkalaisa ja välimerellisiä annoksia kuten kalaa ja äyriäisiä. Lisämaksullisessa spassa on tarjolla hierontaa, joogaa ja jacuzzi. Maksuton wifi. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Joinakin iltoina hotellissa järjestetään ohjelmaa amfiteatterissa. Maksuton pöytätennis.

Mikäli haluat tutustua saareen vuokra-autolla, Paros Bayssaon maksuton parkkipaikka. Noin 2,5 km päässä on keskusta ja Parikian satama, jossa on pieniä kujia ja tunnelmallisia kauppoja. Pittoreski Naousa sijaitsee 5 km päässä ja täällä on eloisia ravintoloita

Paros Bay on ympäristöystävällinen hotelli ja täällä käytetään esimerkiksi LED-teknologiaa, tiettyjä puhdistustuotteita sekä vettä, joka on lämmitetty 90% aurinkoenergialla.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.