Panorama (Paros)

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Viihtyisä Panorama sijaitsee vehreässä ympäristössä Parikian laitamilla ja se koostuu useista pienemmistä rakennuksista. Päivisin voit rentoutua vehreässä puutarhassa tai kävellä läheiselle rannalle. Iltaisin voit ottaa suunnan kohti satamakadun kahviloita ja tavernoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, aamupala varsin monipuolinen, huoneiden siisteys, pieni uima-allas, ma...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 149 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Panorama on perinteinen kreikkalainen hotelli, joka koostuu neljästä pienemmästä vehreässä puutarhassa sijaitsevassa rakennuksessa. Puutarhassa on pienehkö allasalue sitruspuiden ja kukkien keskellä. Aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä.

Vastaanotossa on snackbaari terassilla, jossa myös aamiainen tarjoillaan. Mannermainen aamiainen. Maksuton wifi koko hotellilla. Rannalle ja keskustaan on lyhyt kävelymatka hotellilta. Läheisen päätien äänet saatetaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.