Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Vanhempia, perinteiseen tyyliin sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone, jossa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus seinään kiinnitetystä vuodesohvasta olohuoneessa. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Remontoituja superior-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Jääkaappi, tv satelliittikanavilla sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Poreamme ulkona. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi,

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.