Pargan rannat

Pargan rannat

Pargalta löydät erilaisia rantoja joka lähtöön – ihanista hiekkarannoista kauniisiin pikkukivirantoihin, joita varjostavat ihanat oliivilehdot. Rannoilta löydät myös hyviä kahviloita ja tavernoita, sekä mukavia aurinkotuoleja- ja varjoja vuokrattavaksi. 

Krioneri Beach, Parga

Krioneri

Krionerin ranta sijaitsee Pargan kaupungin rantapromenadin alussa, joten sen läheisyydessä on myös hyviä tavernoita ja kahviloita. Rannalta voit vuokrata aurinkotuoleja tai rentoutua pyyhkeen päällä pehmeällä hiekalla. Rannalta voit tehdä myös uintiretken pienelle Panagiaksen saarelle, jossa on kaksi kaunista kirkkoa tutkittavaksi.

Piso Krioneri 

Piso Krioneri sijaitsee Krioneri beachin toisella puolella, vain pienen kävelymatkan päässä Pargan keskustasta. Piso Krioneri on yksi Pargan piilotetuista rantahelmistä, jota ympäröivät upeat kivimuodostelmat ja vehreät oliivilehdot. Useiden tavernoiden ja kahviloiden joukosta voit valita oman suosikkisi lounasaikaan. Ranta sopii täydellisesti myös snorklaamiseen! 

Valtos beach

Valtoksen ranta on leveä ja pitkä, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä Pargan kaupungissa vuoren toisella puolella. Ranta on matalampi kuin monet muut rannat Pargalla, jonka vuoksi se sopii hyvin myös lapsiperheille. Tänne pääset helpoiten taxiveneellä Pargan satamasta tai autolla, mutta jos haluat kävellä, kestää matka Pargan keskustasta noin 20 minuuttia. Voit myös majoittua Valtos beachillä, josta löytyy monia hotelleja. 

Sarakiniko beach, Parga

Kotoisa Sarakinikosin ranta

Sarakinikosin ranta sijaitsee Pargan lähellä, ja tänne pääset helposti veneellä tai autolla. Ranta sijaitsee ihanassa ympäristössä, ja täällä on aurinkotuoleja, -varjoja sekä muutamia tavernoita joista voit ostaa ruokia ja juomia. Vene tänne lähtee Pargan laiturilta, ja autolla voit ajaa ensin kohti Anthoussaa ja seurata sen jälkeen kylttiä kohti Sarakinikoa.