Kokemuksia Salvator Hotel Villas & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 46 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-15


6 10:stä

+
Huone tilava ja huoneen siisteys hyvä. Näköala kaunis. Yksi iloinen ja hymyilevä respan henkilö ei pelasta koko hotellia.
-
Hotellin palvelutaso ei ollut sitä mitä neljän/viiden tähden hotellilta voisi odottaa. Osa henkilökunnasta oli kuin ensimmäistä päivää töissä ja hymy oli todella kortilla. Ainoastaan respan väki oli ns. kartalla. Altaalla sotkuinen käytettyjen pyykeiden kasa päivän päätteeksi ja vielä aamullakin - tämä oli ravintolan vieressä. Pyyhkeitä sai erikseen pyytää ja vastaus oli, että olivat pesussa. Miksi niitä ei pesty illalla? Lisäksi osa pyyhkeistä rikkinäisiä. Huoneessa ei ollut mitään yleisselvitystä hotellin arjesta mm siitä koska aamiainen tarjotaan. Myöskään mitään puhelinnumeroita mihin ottaa yhteyttä hätätilanteessa ei ollut huoneessa. Henkilökunta ei tiennyt normaalejakaan asioita mm. miten suihkun hanat toimivat. Pikkukeittiössä oli liesituuletin, mutta ei liettä?!! Lisäksi pitäisi olla myös mahdollisuus olla matkailijana vihreä - esim. pyyhkeitä ei tarvitsisi vaihtaa joka päivä.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


6 10:stä

+
Huoneet, huonesiivouksen taso, tyylikäs allas-alue ja spa-osasto, pieni ja viihtyisä hotelli, raikas sisustus, kuljetuspalvelu Pargan ytimeen.
-
Asiakaspalvelun taso oli viikkomme aikana ala-arvoinen. Tämä oli hämmentävää, sillä olimme saaneet arvosteluista täysin toisenlaisen käsityksen. Henkilökunta oli ihan "pihalla", kielitaitoa surkea eikä vastauksia löytynyt edes yksinkertaisiin kysymyksiin. Vaikutti siltä, että uudet ihmiset olivat juuri aloittaneet talossa ilman minkäänlaista koulutusta. Allaspyyhkeiden kanssa oli joka aamu sama show. Aamiaisella saattoi katsella edellispäivän likaisia pyyhekasoja altaalla, kun kukaan ei vienyt niitä ajoissa pesuun. Sitten kun itse siirtyi altaalle, niitä ei tietenkään ollut saatavilla. En edes tohdi ajatella aurinkotuolien pehmusteiden likaisuutta. Niitä ei ilmeisesti pestä juuri koskaan. Meillä oli puolihoito, joka ei näemmä ole tässä hotellissa kovin suosittua. Olimme illallisella usein yksin. Ravintola oli aina tyhjä ja kokki ei ilmeisesti jaksanut panostaa ainokaisiin asiakkaisiin. Ruuan taso illallisella ei ollut kummoinen. Aamiainenkin oli hienoinen pettymys. Ilmeisesti hotellissa on oma viinikellari, mutta koko viikon aikana kukaan ei kertonut asiasta mitään, saati että meille olisi esitelty viinilistaa. Lounaalla ruuat saatettiin tuoda aivan väärässä järjestyksessä pöytään alkaen jälkiruuasta. Hotellin sijainti ylhäällä rinteessä on hyvä. Hotellin edustalla kulkee kuitenkin vilkasliikenteinen tie, joka rikkoo upeaa idylliä. Parvekkeille ja altaalle kantautuu siis melua aika lailla.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


9 10:stä

+
Olemme olleet tässä hotellissa kolmesti ja joka kerta palvelu on yhtä ihanaa!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


10 10:stä

+
Kokonaisuus loistava
-
Mikroaaltouuni

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Salvator Hotel Villas & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

296 arvostelua
Erinomainen
 
214
Erittäin hyvä
 
56
Hyvä
 
18
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

22.8.2018

Kirjoittanut Elisa S Finland

Hotelli mahtavalla palvelulla ja maisemilla

Iso huone, kylpyamme ja kauniit vuorinäköalat auringonlaskuineen. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja lämminhenkistä. Kaikki syömämme ruoka oli erinomaista (aamupala/lounas/ala carte). Hotelillla oli teemailtoja, joissa sai nauttia mm. hyvästä ruoasta ja kreikkalaisesta livemusiikista. Meidän aikanamme suurin osa näkemistämme hotellivieraista oli pikkulapsiperheitä ja allasalue oli vain viimeisenä päivänä rauhallinen. Joinakin päivinä allasalue tuntui lasten leikkipuistolta, joka ei ollut aivan sitä mitä odotimme. Kenties paikallisten lomakausi vaikutti tähän, tai emme huomanneet tämän olevan suoranaisesti perhehotelli. Hotelli oli kauniilla paikalla, mutta päätien sijainti aivan vieressä häiritsi aluksi. Siihen kuitenkin tottui. Huoneen hinta oli kallis, ja siihen ei kuulunut mm. saunan käyttö. Kaikenkaikkiaan mieleen jäi henkilökunnan lämminhenkisyys ja mahtava huumorintaju. Harvemmin hotellissa on näin ihana palvelu!

 
18.7.2017

Kirjoittanut jyrkil62

Lähtöpäivään asti kaikki ok

Ulkoa päin kaikki näytti hienolta, mutta asiakasta pidettiin lopulta varkaana. Lomafiilis katosi lopullisesti, kun respan henkilö soitti kotimatkalla ja epäili meidän varastaneen hotellin kylpytakit. Jotain on tässä paikassa on pahasti pielessä.

 
9.6.2017

Kirjoittanut 337kirsip

Laadukas hotelli

Siistit huoneet ja kivasti sisustettu. Ystävällinen henkilökunta, varsinkin ihana Anna. Aamiaisbuffet todella runsas, monipuolinen, maukas,tarjolla oli kaikenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Ainoa miinus, uima-allas ei ollut lämmitetty, toukokuussa vesi viileää.

 
2.10.2016

Kirjoittanut Kari R Suomi

Tasokas hotelli ja hieno palvelu

Vietettiin viikko tässä hyvän palvelun hotellissa. Huoneet ovat isoja ja koko hotelli on tosi siisti. Henkilökunta tekee parhaansa asiakkaiden palvelemiseksi ja sen huomaa joka päivä. Kylpylä on pieni, mutta tyylikäs. Hotellin yhteydessä olevassa ravintolassa superb aamiainen klo 11 saakka. Lounasta saa ja päivällistä puoleen yöhön saakka. Ruuat oli hyviä ja annokset reiluja. Joutuu ehkä palaamaan.

 
26.9.2016

Kirjoittanut miikar2014 Espoo, Suomi

Erittäin hyvä hotelli hieman Pargan keskustan ulkopuolella

Suosittelen vahvasti tätä hotellia ihmisille jotka arvostavat hyvää henkilökuntaa, maisemia hotellihuoneesta ja hyvää ruokaa. Varsinkin hotellin ravintola saadaa täydet pisteet, ruoka oli yksinkertaisesti erittäin hyvää useana iltana samoin viinivalikoima oli erittäin laaja. Hotelli toimii varsinkin pariskuntien lomailuun. Suosittelen!