Salvator Hotel Villas & Spa

  • Tyylikäs
  • Ylellinen spa-osasto
  • Kolmen huoneen villoja altaalla

Loistohotelli vaativaan makuun vehreässä ympäristössä Pargan laitamilla. Täällä hemmottelet itseäsi ylellisissä spa-hoidoissa ja höyrysaunassa. Uima-altaassa on pikku-uimareille oma lastenosa ja lapsille on myös leikkipaikka. Varattavissa on myös kolmen huoneen villoja omalla altaalla.

Majoitus hotellissa Salvator Hotel Villas & Spa sisältyy opastettuun vaellusmatkaan Pindus-vuorilla. Hotellia ei ole mahdollista varata erikseen.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2–3 hengelle. Kolmen huoneen huvila 2-5 hengelle. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Perhehuoneita 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 286 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Loistohotelli vehreässä ympäristössä Pargan laitamilla. Hotellista on upeat näkymät merelle ja vehreille kukkuloille.Viihtyisällä allasalueella on uima-allas, jossa on erillinen osa lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Allasbaari. Hotellissa on à la carte-ravintola, joka tarjoilee paikallisia ja välimerellisiä annoksia. Baari.

Kylpylä, jossa on poreallas, höyrysauna ja yksinkertainen kuntosali. Kuntosali ja sisuima-allas maksutta. Jooga, höyrysauna, jacuzzi ja kaikki hoidot lisämaksusta. Puutarha. Pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton wifi. Noin 1 kilometri Lichnoksen rannalle. Hotellista on maksuton kuljetus Pargan keskustaan ja rannalle, kellonajat löytyvät vastaanotosta. Paikallisliikennettä. Hotellialuella on korkeuseroja.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue