Salvator Hotel Villas & Spa

  • Tyylikäs
  • Ylellinen spa-osasto
  • Kolmen huoneen villoja altaalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Loistohotelli vaativaan makuun vehreässä ympäristössä Pargan laitamilla. Täällä hemmottelet itseäsi ylellisissä spa-hoidoissa ja höyrysaunassa. Uima-altaassa on pikku-uimareille oma lastenosa ja lapsille on myös leikkipaikka. Varattavissa on myös kolmen huoneen villoja omalla altaalla.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2–3 hengelle. Kolmen huoneen huvila 2-5 hengelle. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Perhehuoneita 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone tilava ja huoneen siisteys hyvä. Näköala kaunis. Yksi iloinen ja hymyilevä respan henkilö e...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 300 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Loistohotelli vehreässä ympäristössä Pargan laitamilla. Hotellista on upeat näkymät merelle ja vehreille kukkuloille.Viihtyisällä allasalueella on uima-allas, jossa on erillinen osa lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Allasbaari. Hotellissa on à la carte-ravintola, joka tarjoilee paikallisia ja välimerellisiä annoksia. Baari.

Kylpylä, jossa on poreallas, höyrysauna ja yksinkertainen kuntosali. Kuntosali ja sisuima-allas maksutta. Jooga, höyrysauna, jacuzzi ja kaikki hoidot lisämaksusta. Puutarha. Pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton wifi. Noin 1 kilometri Lichnoksen rannalle. Hotellista on maksuton kuljetus Pargan keskustaan ja rannalle, kellonajat löytyvät vastaanotosta. Paikallisliikennettä. Hotellialuella on korkeuseroja.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

  • Kesällä 2021 majoitus hotellissa Salvator Hotel Villas & Spa sisältyy opastettuun vaellusmatkaan Pindus-vuorilla. Hotellia ei ole mahdollista varata erikseen.
  • Kesällä 2022 hotelli on varattavissa normaalisti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue