Kaksio

Valoisia ja moderneja kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja voileipägrilli sekä yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke allasnäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Kolmio

Valoisia ja moderneja kolmioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta sekä kerrossänky. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja voileipägrilli sekä yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 henkeä.

Kolmio 2 normaalilla vuoteella

Valoisia ja moderneja kolmioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta sekä kerrossänky. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja voileipägrilli sekä yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 3 lasta.

Yksiö

Valoisia ja moderneja yksiöitä kahdella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja voileipägrilli sekä yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi, osassa allasnäköala. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.