Kaksio

Kaksioita parvekkeella ja allasnäkymällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leipägrilli, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailuryhmä parvekkeella. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Kolmio 2 normaalilla vuoteella

Kolmioita parvekkeella. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi kerrossänkyä. Minikeittiö jossa mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leipägrilli, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailuryhmä parvekkeella. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 2 lapsia.

Kolmio 4 normaalivuoteella

Kolmioita parvekkeella tai maaterassilla ja allasnäkymällä. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta tai kerrossänky. Minikeittiö jossa mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leipägrilli, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailuryhmä ulkona. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 henkeä.

Yksiö

Valoisia ja moderneja yksiöitä kahdella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja voileipägrilli sekä yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi, osassa allasnäköala. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.