Mediterraneo Parga

Huoneistohotelli Mediterraneo Pargassa majoitut rauhallisessa ympäristössä oliiviviljelmien ja pinjapuiden katveessa. Hotellilla on pieni allasalue ja mereen pääset pulahtamaan Krionerin rannalla Pargan keskustassa.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle/2-5 hengelle, joista 3 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 23 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mediterraneo Pargassa on moderneja huoneistoja rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä oliivi -ja pinjapuiden katveessa. Täällä on allasalue lastenosiolla. Maksuttomia aurinkotuoleja -ja varjoja.

Vastaanotto on avoinna klo 8.00-21.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellilta on noin 500 metriä Pargan keskustassa sijaitsevalle Krionerin rannalle. Suuremmille rannoille pääset taksiveneellä satamakadulta.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotelli sijaitsee korkealla paikalla, jonne kuljetaan noin 50 metriä jyrkkää mäkeä pitkin. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 50 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus