Deluxe-huone

Deluxe-huoneet sijaitsevat lähinnä rantaa olevassa rakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Tilava parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-huone ulkojacuzzilla

Deluxe-huoneet jacuzzilla sijaitsevat lähinnä rantaa olevassa rakennuksessa. Tilava huone, jossa makuuhuoneosio ja olohuoneosio. Huoneiden välillä lasinen liukuovi. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Ulkotila, parveke tai terassi, jossa merinäköala ja jacuzzi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Exceutive huone

Executive huoneet sijaitsevat päärakennuksessa altaan vieressä. Suuri parivuode. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneet sijaitsevat lähinnä rantaa olevassa rakennuksessa. Huone koostuu makuuhuoneesta sekä huoneesta, jossa sohvaryhmä. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi ja kahvinkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Tilava parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Premium juniorsviitti (jacuzzilla)

Premium juniorsviitit jacuzzilla sijaitsevat altaan viereisessä rakennuksessa. Huoneessa kaksi osiota, makuuhuoneosio ja olohuoneosio sohvaryhmällä. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi ja kahvinkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Tilava ulkotila merinäköalalla ja jacuzzilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior juniorsviitti

Superior juniorsviitit sijaitsevat päärakennuksessa altaan vieressä. Kaksi erillistä huonetta, joista toinen lasisella liukuovella erotettu oleskelualue. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 39-41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneet sijaitsevat päärakennuksessa altaan vieressä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.