Huoneet

Deluxe -huone

Valoisia deluxe -huoneita kahdella erillisellä vuoteella ja vuodesohvasta sijatulla lisävuoteella. Jääkaappi ja kahvinkeitin. Tv satelliittikanavilla. Portaita ja/tai korkeuseroja. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyhuone, jossa amme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kaksio

Kaksioita yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä sekä erillinen makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Portaita ja/tai korkeuseroja. Maksuton wifi ja ilmastointi. Eri kokoisia kylpyhuoneita, joissa amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Osa parvekkeista sijaitsee lähellä toisiaan. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 henkeä.

Superior -huone

Superior -huoneita kahdella erillisellä vuoteella ja vuodesohvasta sijatulla lisävuoteella. Jääkaappi ja kahvikone. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yksiö

Valoisia yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Portaita ja/tai korkeuseroja. Maksuton wifi ja ilmastointi. Eri kokoisia kylpyhuoneita, joissa amme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke merinäköalalla. Osa parvekkeista sijaitsee lähellä toisiaan. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.