Lichnos Bay Village

Huoneistohotelli Lichnos Bay Village sijaitsee kauniilla paikalla oliivi -ja sitruunapuiden katveessa. Nauti merinäkymistä altaalla tai nauti kuohuvista aalloista Lichnos-rannalla lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Päivän päätteeksi voit rentoutua ravintolan terassilla rannan vierellä.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yksiöitä 2 hengelle. Kaksioita 2-5 hengelle. Deluxe -huoneita 2-3 hengelle. Superior -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 184 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lichnos Bay Village on huoneistohotelli, joka sijaitsee Lichnos-rannan yläpuolella. Hotellin puutarhassa on pieni allas ja rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotelliin kuuluu lisäksi retkeilyalue, joka sijaitsee rannalla ja jakaa vastaanoton, ravintolan ja yleisiä tiloja. Hotellilla on ravintola, jonka terassilta on hienot näkymät. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri ja se sijaitsee hotellin campingalueella rannan lähellä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Minimarket. Huoneistoista on rannalle, vastaanottoon, ravintolaan ja aamiaisalueelle noin 200 metrin matka mäkistä maastoa. Paikallisliikennettä.

Lichnos Bay Village sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Pargasta ja suosittelemme auton vuokrausta, jolla pääset helposti Pargaan ja sen lähialueille.

Ateriat

Aamiainen.

Hyvä tietää

Korkeuseroja ja kumpuileva ympäristö.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus