Lichnos Bay Village

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Huoneistohotelli Lichnos Bay Village sijaitsee kauniilla paikalla oliivi -ja sitruunapuiden katveessa. Nauti merinäkymistä altaalla tai nauti kuohuvista aalloista Lichnos-rannalla lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Päivän päätteeksi voit rentoutua ravintolan terassilla rannan vierellä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2 hengelle. Kaksioita 2-5 hengelle. Deluxe -huoneita 2-3 hengelle. Superior -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli sijaitsee rannalla upeassa maisemassa. Mukava leirintäalue. Hyvä buffetaamiainen. Ystäväl...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 187 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lichnos Bay Village on huoneistohotelli, joka sijaitsee Lichnos-rannan yläpuolella. Hotellin puutarhassa on pieni allas ja rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotelliin kuuluu lisäksi retkeilyalue, joka sijaitsee rannalla ja jakaa vastaanoton, ravintolan ja yleisiä tiloja. Hotellilla on ravintola, jonka terassilta on hienot näkymät. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri ja se sijaitsee hotellin campingalueella rannan lähellä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Minimarket. Huoneistoista on rannalle, vastaanottoon, ravintolaan ja aamiaisalueelle noin 200 metrin matka mäkistä maastoa. Paikallisliikennettä.

Lichnos Bay Village sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Pargasta ja suosittelemme auton vuokrausta, jolla pääset helposti Pargaan ja sen lähialueille.

Ateriat

Aamiainen.

Hyvä tietää

Korkeuseroja ja kumpuileva ympäristö.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.