Kokemuksia Gogozotos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,9 10:stä Perustuu 35 arvioon
Kokonaisuus
 
6,9 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
5,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
4,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Palvelu
 
7,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Rauhallinen, hyvä ilmastointi
-
Radio (koska TV ei toiminut)

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


7 10:stä

+
Huoneisto oli avara, sijainti oli hyvä, siisteys oli erinomainen ja siivoojat joita tapasimme olivat ystävällisiä. Kylpyhuone ja WC olivat erittäin siistit, kivaa oli myös se että siivoojat tiskasivat.
-
Emme viikon aikana tavanneet muita henk.kuntaan kuuluvia kuin siivoojat, esim. hotelliveroa ei peritty. Huoneiston voisi kalustaa viihtyisämmäksi, ilmastointilaite oli vanha, ei oikein tehot riittäneet niin isoon tilaan ja vettä valui lattialle muutamana yönä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


7 10:stä

+
Siisti ja tilava huoneisto
-
Hella ei toiminut, mutta henkilökunta hanki toisen hellan tilalle vuorokauden sisällä

Vahvistettu asiakas: 2019-08-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gogozotos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

476 arvostelua
Erinomainen
 
317
Erittäin hyvä
 
115
Hyvä
 
23
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

9.7.2019

Kirjoittanut TomiS377

Hyvä ja siisti hotelli, loistava ravintola

Hotellin studio-huoneisto merinäköalalla todella hintansa arvoinen. Ravintola oppaan suositukset mukaan lukien ja vertaillen aivan loistava! Kreikkalainen täysi menu saganaki-juustoilla, valkosipulileivällä ja tsatsikilla alkupaloina sekä pääruokana täytetyt tomaatit ja -paprikat sekä loistava stifado viineineen n. 50€/2hlöä (jaettuna kaikki kreikkalaiseen tapaan) ei jättänyt mitään moitteen sijaa. Aivan loistava päivällinen!

 
22.5.2019

Kirjoittanut Kauris63 Klaukkala, Suomi

Mukava hotelli

Erittäin ystävälline henkilökunta. Siisti hotelli. Hyvä ruoka sekä aamupala. Aamupalassa voisi olla vaihtelua.Useimmista huoneista on merinäköala. Paljon korkeuseroja, en suosittele vanhuksille. Mukava vene yhteys Pargaan. Myös kävellen helposti Parhaan, kylläkin jyrkkä mäki matkalla.

 
16.1.2019

Kirjoittanut Discover56549

Viihtyisä, sokkelomainen, satumainen hotelli

Valtos Beach on viihtyisä rinnehotelli sokkelomaisine, satumaisine käytävineen ja portaikkoineen aivan Valtos beachin tuntumassa. Ravintola aamiaisbuffeteineen ja illallisineen on varsin hyvää tasoa. Viikottainen kreikkalainen illallinen on paras kokemani. Hotellin rantabaarista saa hyvää pizzaa ja muuta kevyempää purtavaa. Portaita on paljon. Ylimääräisenä plussana ovat altaan viereisellä nurmikolla vapaana tepastelevat kilpikonnat. Hienoisena miinuksena on pitkähkö sjainti Pargan kylästä; n. 1,5-2 kilometrin matka jyrkkää rinnettä ensin ylös ja sitten alas saattaa kesähelteillä vaatia aika paljon puhtia. Toisaalta Valtos beach ravintoloineen ja pienine elintarvikekauppoineen on aivan edessä. Arvioni 4,2 tähteä viidestä. Suosittelen!

 
22.7.2018

Kirjoittanut Jonnaval

Täydellisen rentouttava lomaviikko!

Olimme Valtos Beach hotellissa heinäkuussa 2018 viikon tyttäreni, s8skoni ja hänen lastensa kanssa. Alusta asti palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Saimme huoneet vierekkäin, vaikka emme olleet sitä etukäteen sähköpostilla toivoneet. Omistaja vain mainitsi että ensi kerralla kannattaa toiveet lähettää etukäteen. Oli mahtavaa että asia kuitenkin järjestyi! Kohtelian nuorimies kantoi matkalaukkumme huoneeseen ja huone ylitti odotukset. Se oli siisti tilava ja modernisti sisustettu. Aamupalaa meillä ei ollut, mutta keittiö oli hyvä ja läheisestä minimarketista sai ostettua leipää, juustoa, jogurttia ym. Mitään tuoretta, kuten hedelmiä tai vihanneksia siellä ei ollut, mutta keskustaan vievällä rantatiellä eräs mies möi pakettiautosta hedelmiä ja vihanneksia edulliseen hintaan. Hotellin henkilökunta oli aivan mahtavaa ja sai sinut tuntemaan itsesi todella tervetulleeksi V.I.P. vieraaksi! Erityisesti hotellin ravintolassa työskentelevä nuori nainen oli niin lämmin ja ystävällinen, mahtava asiakaspalvelija! Henkilökunta otti myös lapset ihanasti huomioon. Kerran näin kun juuri tämä ihana nainen kertoi puutarhassa olevista kilpikonnista lapsille. Se täytyy myös mainita että oli kiva kun henkilökunta ei odottanut tippiä jokaisesta palveluksesta kuten esimerkiksi Turkissa. Eräänä yönä meiltä oli tyttäreni kanssa jäänyt avain huoneeseen kun palasimme kaupungilta. Hotellin baarissa istuskeli joku mies henkilökunnasta ja hän tuli avaamaan meille oven. Yritin antaa hänelle 10€, mutta hän ei ottanut sitä. Ainoa negatiivinen kokemus meille tuli kun erehdyimme menemään hotellin ranta-alueelle kyselemään aurinkotuoleista. En tiedä oliko se vanha mies hotellin vanha omistaja vai joku muu, mutta hän alkoi todella agressiivisesti kertomaan mitä kaikkia palveluita hänen 7,5€/tuoli hintaisiin tuoleihin kuuluu(mm.tallelokero jos on mukana paksuja kultakoruja tai timantteja), hierontapiste, pukukoppi. Sanoimme ystävälliseti että me emme tarvitse sellaisia palveluita, koska meillä on jo bikinit päällä, meillä ei ole kultakoruja eikä meillä ole varaa hierontaan tai kalliisiin aurinkotuoleihin, koska meillä pieni lomabudjetti. Hän alkoi haukkua ja solvata meitä. Pystymme kuulemma maksamaan miljoonia(😅) hotellille, mutta emme 7,5€ aurinkotuolista. Vähän matkan päässä 2 aurinkotuolia ja varjo maksaa siis 8€ yhteensä. Tämän jälkeen kiersimme paikan kaukaa, enkä voi suositella kenellekään ellei halua maksaa tuplahintaa tuolistat(tosin hotellin ranta-alueen tuolit ovat todella mukavia, melkein kuin sänkyjä, samanlaisia on altaalla). Tätä kokemusta lukuunottamatta voin suositella Valtos Beach hotellia lämpimästi😊

 
16.7.2018

Kirjoittanut Nainen_Vantaa74 Vantaa, Suomi

Huoneiden tasoissa suuria eroja

Olimme ystäväperheemme kanssa viikon lomalla täällä, meille osui varmaankin koko hotellin huonoin huone, huoneessa saisi homeelle ja se oli niin kostea että aamulla vaatteet olivät märät. Ystäväperheemme taas sai huoneen hotellin uudelta puolelta ja sen taso oli jotain muuta kuin meidän huoneemme. Hotellin manageri oli niin kiireinen ettei hänellä ollut aikaa selvittää mahdollisuutta mahdolliseen huoneen vaihtoon. Myöskään etukäteen laitettuun sähköpostikyselyyn jossa pyysimme huoneita mahdollisimman lähekkäin ei vastattu. Plussaa oli rantapyyhkeet ja aamiainen.