Gogozotos

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Gogozotos sijaitsee hyvällä paikalla Pargan keskustassa. Nauti lomasta aurinkovarjon alla ja lähde iltakävelylle kaupungille tai Valtos-rannalle. Välillä voit piipahtaa tavernaan nauttimaan juomista ja mezepaloista.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen, hyvä ilmastointi
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 484 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Gogozotas on yksinkertainen ja hyvinhoidettu huoneistohotellin Pargan keskustassa. Hotellin asukkaat voivat vapaasti käyttää noin 1 km:n päässä olevan hotelli Valtos Beachin palveluja kuten allasta. Aurinkotuolit lisämaksusta. Gogotoksessa on ostosmahdollisuudet, ravintolat ja baarit lähellä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto on avoinna päiväaikaan (klo 8.00-16.00). Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 350 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan hotellille asti. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.