Bella Vista

  • Viihtyisä allasalue
  • Erinomainen sijainti retkeilyyn

Huoneistohotelli Bella Vista sijaitsee oliivipuiden ympäröimänä lähellä rantaa. Viihtyisällä allasalueella on lapsille oma uima-allas. Allasbaari. Pargan kaupunkiin on matkaa noin 3 kilometriä ja kätevimmin pääset sinne vuokra-autolla. Samalla näet muutakin ympäristöä ja tutustut hetkessä myös läheiseen Lichnoksen rantaan.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 112 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bella Vista on hieno huoneistohotelli, joka sijaitsee vehreissä maisemissa noin 800 metrin päässä Lichnosrannalta. Viihtyisä allasalue, jolla on erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu lisämaksusta ja panttia vastaan. Allasbaarista voi ostaa pientä purtavaa.

Vastaanotto avoinna 8.00-23.00. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Liikenne läheisellä tiellä voi tuntua häiritsevältä.

Maasto on mäkinen. Helpoiten 3 kilometrin päässä sijaitsevaan Pargan keskustaan pääsee vuokra-autolla. Lichnoksen rantaan on matkaa n. 800 m. Pargaan liikennöi myös hotellin oma minibussi 5 krt/vrk lisämaksusta. Paikallisbussiyhteys Pargaan.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus