Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 49 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Erittäin tehokas ja hyvä siivous. Sijainti hyvä. Hotellilla oma private parking. Pesulapalvelu.
-
Heti aluksi annettu kaksio piti vaihtaa kokonaan puuttuvien keittomahdollisuuksien vuoksi. Saatiin tilalle "sviitti". Sen huoneisto ja jääkaappi kuluneita, sohva likainen ja rikki. Peitettiin pyynnöstä valkoisella lakanalla. Vain yksi tuoli. Hotelli sopii hyvin tukikohdaksi vaatimattomalle turistille, joka käy siellä syihkussa ja nukkumassa. Puhelin ja wifi eivät toimi alakerran sisäpuolella.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


9 10:stä

+
Aamupala ja rauhallinen sekä henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


8 10:stä

+
Hyvä aamiainen ja sijainti
-
Henkilökuntaa oli kovasti kehuttu mutta minkäänlaista erityistä ei havaittu, vain huomenta ja hyvää yötä ainoastaan respassa oleva nuori tyttö oli palvelualtis. Aamiaisella oli suorastaan töykeää henkilökuntaa erityisesti henkilö, joka oli selvästi päävastuussa. Eli pientä valmennusta tarvitaan asiakaskohtaamiseen.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-24


10 10:stä

+
Keskeisellä paikalla, erinomainen aamiainen, monipuolisesti ruokia, vastapäätä hyvä ravintola
-
Ok

Vahvistettu asiakas: 2023-06-17


10 10:stä

+
Hotellin aamiainen yllätti positiivisesti. Oli todella monipuolinen ja syötävää oli niin suolaista kuin makeaakin ja paljon sekä lähtöaamuna klo 05.00 bussi haki, niin hotellista saimme vielä juoda kahvia ja saimme täytetyt sämpylät mukaamme. matkalle. Todella hienosti ajateltu hotellin puolesta. Sekä siisteys oli kiitettävää. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ja muutaman päivän välein myös lakanat. Henkilökunta niin siivoojista respaan olivat todella ystävällisiä ja hymyileviä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-10


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-10


9 10:stä

+
Siivous oli päivittäistä ja hyvää. Liinavaatteet vaihdettiin päivittäin. Joka paikassa tuoksui hyvältä ja puhtaalta. Aamiainen oli monipuolinen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-01


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aeolis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

169 arvostelua
Erinomainen
 
74
Erittäin hyvä
 
66
Hyvä
 
16
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

27.9.2023

Kirjoittanut KirsiR112

Hotelli Aeolis Naxoksella

Hotellin aamiainen on parasta mitä ikinä olen tavannut. Tarjottavaa oli niin paljon. Omatekemiä hilloja isoissa vadeissa, vastapaistettua makeaa piirakkaa, joka aamu. Ihanaa tuoretta leipää. Oli pissapaloja, suolaisia ja makeita piirakkapaloja. Ihanaa Naxoslaista juustopaloja. Oli vaikka mitä. Ja kaikki maistuivat ihanilta. Henkilökunta todella ystävällisiä ja auttavaisia. Hymy herkässä. Lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin usein. Sänky ja tyyny hyviä. Ihana pikkuinen parveke pienelle kujalle päin. Hotellin uima-allas oli pieni mutta siinäkin kerran pulahdettiin. Ihanalle hiekkarannalle n. 10 min kävelymatka. Lähettyvillä oli ravintoloita ja baareja. Satama-alueelle n. 15 min kävelymatka. Naxos on minun mielestäni kaunein kreikan saari missä olen ollut. Koko keskusta erittäin siisti, ei roskia kaduilla.

 
26.8.2018

Kirjoittanut 298mikak Kotka, Suomi

Jotain mikä pitää kokea.

Tämä hotelli ja sen isäntä kruunaa lomasi náxosksella. Ihana hotelli ja ystävällinen isäntä. Siistit huoneet ja hyvä aamupala. Vaikka lähistöltä löytyy lukematon määrä ruokaravintoloita on ympäristö hiljainen. Päärannalle lyhyt matka. Kannattaa tulla.

 
7.6.2023

Kirjoittanut Trenton M

Amazed at the town, and even more amazed with the hotel!

The reception was amazing, all staff was great. On our journey of traveling all islands, the staff made this hotel everything and more! The rooms were clean and they even blessed us with wine for our honeymoon! The stay was amazing, and I just had to get on and write a review for the amazing time we had!

 
14.5.2023

Kirjoittanut Denise L Hamilton, Kanada

Great staff, not great location or room

Small room, tiny bathroom. Our first room was horrible, but asked for a different one and it was better. The rooms are very old, dated, and tiny. However the staff were amazing and made our stay enjoyable. Breakfast was good and it was a close walk to everything. Unfortunately it is between 2 alleys and a busy street. Weird to have people in the alley looking down at you while you are sunbathing. Staff were responsive. Commented on the dirty pool, next day it was cleaned. Told the staff I'm very sensitive to bleach, they made sure not to use bleach in my room. A decent stay, but would have picked a better location.

 
9.3.2023

Kirjoittanut Charkara H

Best stay I’ve ever had in Europe so far

The room was beautiful, designed gorgeous. They had fresh sheets and a very comfortable bed. Bathroom was lovely and clean. They give you extra linen and slippers. The Kitchener was huge and clean. The fridge was fully stocked with waters juices, fruits and cheeses. On the table they had a basket filled with chocolate, crisps, and some yummy greek snacks. The view was breathtaking. The location is literally so perfect. Nothing negative to say at all.