Naxos Magic Village

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Naxos Magic Village on rakennettu amfiteatterin muotoisesti ja se sijaitsee Stelida-kukkulan kupeessa Naxoksella. Hotellista on upeat näkymät merelle sekä lyhyt matka rannalle.


Huonetyyppi

Yksiö 2-3 hengelle. Yksiö alennetulla maatasolla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 114 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Naxos Magic Village on rakennettu perinteiseen kykladilaiseen tyyliin. Hotellialueella kuljetaan kivetettyä polkuja pitkin ja rakennusten seinät ovat valkoista kalkkikiveä. Naxos Magic Village on yksi saaren vanhimmista hotelleista ja täällä nautit kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta. Hotelli on loistava vaihtoehto kun haluat varata rentouttavan loman Naxokselta.

Allasalueella on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu.

Naxos Magic Village sijaitsee rauhallisella Stelidan alueella, vain 250 metrin päässä hiekkarannalta ja 1,5 km päässä Agia Prokopiosin rannalta. Koska hotelli on rakennettu rinteeseen, täältä on upeat näkymät merelle, kaupunkiin sekä tunnettuun Apollon temppeliin, jota kutsutaan toiselta nimeltä Portaraksi.

Hotelli sijaitsee 4,5 km päässä Naxoksen kaupungista, jossa on eloisa satama kalastusveneineen. Kaupungissa voit ihastella kaunista auringonlaskua ja nauttia illallista paikallisessa tavernassa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Koska hotelli sijaitsee rinteessä, emme suosittele tätä vaihtoehtoa henkilöille, joilla on liikuntavaikeuksia.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »