Villa Pinelopi

Villa Pinelopi sijaitsee aivan Mykonoksen kaupungin sydämessä (kutsutaan myös Choraksi), vehreyden ympäröimänä. Hotellissa on aurinkoterassi ja täällä olet lähellä kaupungin nähtävyyksiä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 117 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cosy Villa Pinelopi sijaitsee keskeisellä paikalla Mykonoksessa vehreyden ympäröimänä ihastuttavassa puutarhassa, joka on yksi harvoista kaupungissa. Hotelli rakennettiin vuonna 1982 perinteiseen kykladilaiseen tyyliin kalkituilla taloilla. Hotelli on yksinkertainen, puhdas ja raikas, ja siinä on ihana aurinkoterassi.

Vastaanoton aukioloajat vaihtelevat, henkilökunta auttaa mielellään auton tai mopon vuokrauksessa, tai jos tarvitset karttoja tai tietoja saaresta.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Hotellissa olet lähellä saaren nähtävyyksiä. Pikku Venetsia ja tuulimyllyt ovat noin 3 minuutin päässä, ja Paraportiani on lyhyen kävelymatkan päässä. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä vilkkaalta Matogianni-kadulta, Lenan talolta (kansantaiteen museo) ja merimuseosta.

Ateriat

Ei aterioita.

Hotellit Mykonos

Acrogiali

Hotelli Acrogiali on rakennettu perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin, ja siinä on kalkitut seinät ja siniset ovet. Huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä, ja sijaintia Mykonosin Platis Gialoksen rannassa on vaikea lyödä.

Myconian Korali Relais & Chateaux

Tervetuloa Myconian Korali Relais & Chateauxiin, joka sijaitsee Megali Ammosissa aivan Mykonoksen kaupungin ulkopuolella. Hotellialue sijaitsee kukkulan rinteellä historiallisen sataman yläpuolella ja tarjoaa sekä allasalueelta että ravintolasta upeat näkymät Egeanmerelle. Nauti uinnista infinity-altaassa, hoidoista Thalasso spassa ja fine dining -ruokailusta hotellin ravintolassa.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Tervetuloa Myconian Ambassador Relais & Chateauxiin, joka sijaitsee kauniilla paikalla rinteessä, aivan Platis Gialos -rannan yläpuolella Mykonoksen etelärannikolla. Nauti ensiluokkaisesta ruoasta ja upeista päivistä hotellin allasalueella. Hotellissa on myös hyvin varustettu kuntosali ja Thalasso spa.

Olia

Tervetuloa ihastuttavaan Olia-hotelliin, lähellä Tourloksen satamaa, aivan Mykonoksen kaupungin laitamilla. Hotelli on rakennettu tyypilliseen mykonoslaiseen-arkkitehtuuriin ja perinteisiin väreihin. Täällä voit pulahtaa altaaseen tai lähteä tutkimaan kaupungin nähtävyyksiä.

The George

The George hotellissa koet aitoa kreikkalaista vieraanvaraisuutta, ja itse hotelli on rakennettu paikalliseen tyyliin. Täällä asut aivan Platis Yialosin keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä mukavalta rannalta. Pulahda kristallinkirkkaaseen veteen tai kävele takaisin hotellille ja ui hotellin uima-altaassa.

Zannis

Tervetuloa Zannis hotelliin Mykonokselle. Zannis on viihtyisä pieni hotelli, jossa on kodikas tunnelma, joka sijaitsee Mykonoksen kaupungin laitamilla. Hotellialueelta on näkymä kaupungin vanhempiin osiin ja merelle. Kaikki mitä tarvitset on hotellissa tai sen välittömässä läheisyydessä, mutta älä unohda tutustua tämän kauniin saaren muihin osiin!