Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla sekä jacuzzi. Kahden hengen huone tai kaksi yhden hengen vuodetta. Vuodesohva. Smart-tv ja Marshall bluetooth-kaiutin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja nespresso-keitin. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Deluxe-huoneissa on avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, jossa on kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Smart-tv ja Marshall bluetooth-kaiutin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja nespresso-keitin. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Huoneissa on avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, jossa on kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla sekä jacuzzi ja aurinkovuoteet. Kahden hengen huone tai kaksi yhden hengen vuodetta. Vuodesohva. Smart-tv ja Marshall bluetooth-kaiutin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja nespresso-keitin. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Deluxe-huoneissa on avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, jossa on kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.